Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ace'de dünyanın en güçlü adamının yanındaydı.
Ace Sabo ile çocukken akrandı ve aşağı yukarı yakın güce sahiplerdi.


Düz mantık düşünürsek eğer meyve faktörü hariç Ace Sabo'dan ts öncesi de bir tık güçlüydü diyebiliriz.

Ama Ace öldü ve Sabo da boş durmadı.

Üstelik Oda kendi kafasında bu ikisi yaşarlarken yakın güçtelerdi Sabo'nun meyvesi yoktu ama O da hakisine odaklandı diye bir mantık kurduysa şu hali kesinlikle daha güçlüdür.
 
Bu zamana kadar gördüğümüz logia'ların hepsi tek tip olduğu için bitki meyvesinin paramecia olması daha mantıklı geliyordu ama demek ki öyle değilmiş. Eğer doğal bir elementse ve ona dönüşebiliyor, oluşturabiliyorsa o kişi logia oluyor. Ryo muhtemelen istediği bitkiye rahatça dönüşebiliyor yani. Oda yine amirale üst düzey bir meyve vermiş. Tam meyve adını görünce daha net anlarız.

Mesela Magellan da logia'a benzer ama o sadece üretim yapabiliyordu. Kata'nın meyve logia gibiydi ama doğal bir element değildi. Pica doğal bir element olmasına rağmen Oda bu adama sadece çevreyi kontrol etme gücünü vermişti. Reisin çiziş şekline göre durum değişiyor.
 
oda oyunda bölüm sonu canavarini gecmek için tüm tuşlara basan cocuk gibi bütün kozları ortaya sürmeye başladı anlaşılan marimfordu gölgede bırakacak bir savaş gelecek derken bunun ne denli büyük olacağını hissettirmeye başladı amirallerin güclerinin beklenmedik seviyelerde tutulacağı aşikar bunun yanında vegapunkın yeni bulduğu silah younkoların değismesiyle karasakalın hareketlenmesi schilerin artık hükümete bağlı olmaması devrimcilerin harekete geçmesi dünyanin kaçak silah üreten güçlerden yoksun olması tüm savaşların seyrini değistirdiği gibi Büyük savaşa davetiye gibi önümüzde duruyor Oda gerçekten bu isi 5 yıldan önce bitirneyi planlıyor olabilir 😅
 
Oda denilen hokkabaz luffynin meyveyi paramecia yaptığı için pişman olup zoana dönderdi, şimdi de ağaçtan logia üretiyor ki logia türünün de ne halt olduğunu anlayamayalım. Bunun amacı belli bu defa da luffyi logia ilan edecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık