Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One piece in bleach gibi biteceğini düşünüyorum. Gereksiz karakterlerle uzattıkça uzatıcak ve yıllardır beklediğimiz birçok şey havada kalacak muhtemelen. Bleach takip ederken yıllarca yamamato bekledim, sonuç: Hüsran...

Valla ben de bu konuda endişeliyim. Wano finalinde Yamato ve Kaido hakkında beklendiği kadar Flashback verilmemesi iyi sinyal değil. Hadi Kaido neyse de Yamato doğrudan tayfa üyesi. Y3'ümüz(en az). En son East Blue evresinde tayfa üyelerinin geçmişleri bu kadar yüzeysel geçilmişti. Hepsi de başlı başına bir seri çıkabilecek kadar dolu doluydu sonrakilerin. Oda'nın editör tavsiyesiyle bir günde yarattığı karakterden bile neler neler çıktı(Law)


Ama benim endişem sadece karakterlerin işlenmesi açısından. Yoksa bu çok gizem var nasıl açıklanacak meselesi inanılmaz abartılan bir şey.
 
Bitkinin neden logia olamayacağını söyleyebilecek var mı? Ya da gücü bitki olarak açıklansa şu ana kadar gösterdiği güçlere sahip olmamalıydı diyecek olan var mı?
 
Bitkinin neden logia olamayacağını söyleyebilecek var mı? Ya da gücü bitki olarak açıklansa şu ana kadar gösterdiği güçlere sahip olmamalıydı diyecek olan var mı?
Muhtemelen uyanış sonucu falan bitki çıkıyordur.

O element her neyse doğadaki o elementi kontrol etmek suretiyle bitki çıkması şeklinde açıklansa fena olmayabilir aslında.
 
Sabo muhtemelen meyveyi yemeden de ace e falan tek atardı. Adam direk dragon ve tayfası tarafından eğitildi ve temelden küçük yaştan beri. Seride bu kadar genç yaşta eğitime başlayıp bu kadar düzgün eğitim gören bi sabo birde coby var . Tek farkları coby korkaktı güçsüzdü öyleyken eğitim aldı saboysa zaten güçlüydü cesurdu üstüne birde eğitim aldı. Hani benimkisi beklenti tabi ama dragonun şuan yaşayanlar içinde en güçlü karakter olduğunu, çocuk yaştan beri ondan eğitim alan sabonun da yaş kategorisinde en güçlü genç olduğunu düşünüyorum. Hatta luffy nin tek başına olmasada yinefe kaido yendiği evrende sabo en az amiral gücündedir helede o meyveyi yedikten sonra saboyu 1 vs 1 de yenebilecek karakterler sayıl bm hariç geri kalan yonkolar, akainu, belki aokiji . Gerisine karşı şansı baya yüksek. Seride gözükür gözükmez güçlü bir silahlanma hakisi gösteren tek karakter saboydu unutmamak lazım.
ace'nin sabodan güçsüz olduğunu düşündüren nedir.
sabo devrimcilerin yanındaysa ne olmuş, ace'de dünyanın en güçlü adamının yanındaydı.
devrimcilerin yanındaydı diye sanki 7/24 dragondan eğitim almış gibi düşünmeniz garip.

spoilera gelirsek, sabo zaten ölmemiştir. belki tutuklanmış olabilir.
tahminimce devrimciler kutsal ejderlerden birilerini öldürdü.
amirallerde sabo'nun yanındakilerden birilerini öldürüp, saboyu tutuklamış olabilirler.
cobra ve vivi'ninde başına bir şey gelmiş olabilir ama öldüklerini sanmıyorum. onlarda tutuklanmış olabilirler.

aramakiyi bitki sanıyorduk, margarin çıktı adam.
neyse şaka bir yana logiasının efekti yaprak yığını gibi olur diye tahmin ediyorum. crocoya vurunca kum gibi dağılıyordu, buna vurunca yapraklar etrafa saçılıyormuş gibi olması muhtemel.

son olarak one piece kötü gidiyor diye bleach'e laf atmayın. bleach hiç bir zaman one piece kadar saçmalamadı. muhtemelen siz anlayamamışsınızdır.
 
Son düzenleme:
Spoilerda We know a news about the death of a character, this news is also related to Sabo. ifadesi kullanılmış. Yani haber Sabo ile ilgili. Ölen kişi Sabo'nun yakını olan birisi olarak algılanmış sanırım.

Yani Sabo da birisini öldürmüş olabilir. Ben mi yanlış algıladım acaba... @Borsalino
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık