Geri sayıma göre yeni bölüme 24 gün varken bildirim 15 temmuz diyor hangisi doğru
İki komutanı değil, 3 komutanı da Luffy ve Kaido gibiler alabilir. Biz sağ veya sol kol fanı değiliz, YONKO FANIYIZ. Ayık ol. Ansızın thunder bagua yiyebilirsin. Hatta arttırıyorum, Kaido değil, Yamato'nun Thunder Bagua'sını yiyecek yalamaki.Bir yonko fanından daha azı bir yorum beklenemezdi.
Aramaki amcam 2 komutanı rezil etti. Olan biz fanlara oldu.
Neden bu kadar geç geldi biliyor musun? Çünkü Kaido ve Big Mom saf dışı kaldı. Ansızın ikisinden biri devreye girse, yalamaki kaçacak delik arayamadan tekini yer, oturur aşağı.Tam tersine her gecen gun Amiral prestiji artiyor.Keske Ryokogyu biraz erken gelseydi de icinden gecseydi Kaido’nun belki o zaman biraz duyardiniz.
Koyuladığım yer mahvetti beni reis naptın. Bu nasıl fanlık böyle.İki komutanı değil, 3 komutanı da Luffy ve Kaido gibiler alabilir. Biz sağ veya sol kol fanı değiliz, YONKO FANIYIZ. Ayık ol. Ansızın thunder bagua yiyebilirsin. Hatta arttırıyorum, Kaido değil, Yamato'nun Thunder Bagua'sını yiyecek yalamaki.
Odaya darbe girişiminde bulunup bölümleri internet ortamında sızdıracaklar.Geri sayıma göre yeni bölüme 24 gün varken bildirim 15 temmuz diyor hangisi doğru
Resmi olarak 24th. Ama genelde spoiler ve bölüm burada resmi çıkışından bir haftaya yakın önce çıkıyor.Geri sayıma göre yeni bölüme 24 gün varken bildirim 15 temmuz diyor hangisi doğru
19temmuz muhtemlern spoiler gelir. 22 temmuz'da bölüm cıkar. 15 temmuz doğru değil. 24 günde serie'nin resmi cıkış tarihine göre ayarlanmış lakin 2 gün önceden 22 temmuz cuma günü bölüm cıkacak.Geri sayıma göre yeni bölüme 24 gün varken bildirim 15 temmuz diyor hangisi doğru
Darbe bana mantıklı gelmişti19temmuz muhtemlern spoiler gelir. 22 temmuz'da bölüm cıkar. 15 temmuz doğru değil. 24 günde serie'nin resmi cıkış tarihine göre ayarlanmış lakin 2 gün önceden 22 temmuz cuma günü bölüm cıkacak.
Odaya darbe girişiminde bulunup bölümleri internet ortamında sızdıracaklar.
Ben göremiyorum. Sayfayı atar mısın?@artyomdh OP wikifandomda Mr.Guernica papatya cp0 olarak gözüküyor. Senin yiğit cp0 olan değilmiş galiba.