Amiral fanları > Kılıç fanları. Nokta. Bu kadar seviye düşüşü oldu amiral fanlarında. Bir iki bölüme balonunuz patlar.Ryokugyu bir de onları tekleyip gübre haline getirir. Olur biter.
Amiral fanları > Kılıç fanları. Nokta. Bu kadar seviye düşüşü oldu amiral fanlarında. Bir iki bölüme balonunuz patlar.Ryokugyu bir de onları tekleyip gübre haline getirir. Olur biter.
Seviye artışı diye yorumlarım ben bunu. En kaliteli iki fan grubu.Amiral fanları > Kılıç fanları
Yani olayin mantikli olmasinin bir önemi yok ben okuyucu olarak Buggy'nin yanlis anlasilmalar ve tesadüfler ile level atlayan bir mizah unsuru oldugunu biliyorum boyle bir karakter seride ön plana cikmamalibuggy bizim, luffy zoro ve nami nin gözünde korkak ama one piece evreninde yaşayanlara göre korkak olmaktan çok uzak biri sonuçta marinfordda amirallerden kurtuldu bununla da kalmadı denizcilere göre rogar'ın tayfasında olması ve kendisini impel downdan kaçana kadar gizlemesi bile ondan korkulacağı anlamına geliyor
Boşuna Zoro'cu ve amiralci değilizSeviye artışı diye yorumlarım ben bunu. En kaliteli iki fan grubu.
Amiraller seriye, fanları da foruma kalite katıyor.Boşuna Zoro'cu ve amiralci değiliz
Buggy bence nika üstüdür.Yani olayin mantikli olmasinin bir önemi yok ben okuyucu olarak Buggy'nin yanlis anlasilmalar ve tesadüfler ile level atlayan bir mizah unsuru oldugunu biliyorum boyle bir karakter seride ön plana cikmamali
Seviye artışı diye yorumlarım ben bunu. En kaliteli iki fan grubu.
Bir yonko fanından daha azı bir yorum beklenemezdi.En kalitesiz.
Tam tersine her gecen gun Amiral prestiji artiyor.Keske Ryokogyu biraz erken gelseydi de icinden gecseydi Kaido’nun belki o zaman biraz duyardiniz.Amiral fanları > Kılıç fanları. Nokta. Bu kadar seviye düşüşü oldu amiral fanlarında. Bir iki bölüme balonunuz patlar.