Muhtemelen ilerleyen bölümlerde Big Mom ın ölüp ölmediğini Nami ve Zeus sayesinde öğreneceğiz.Hera,Napolyon ve Prometeus a ne oldu bilen var mı a dostlar .
Onlardan ses seda yok henüz.
Big Mom ölse bile Zeus yaşamalı, çünkü ayrı bir varlık haline geliyor onlar.Muhtemelen ilerleyen bölümlerde Big Mom ın ölüp ölmediğini Nami ve Zeus sayesinde öğreneceğiz.
Zeus'u Nami besledi. Hatta Nami'nin verdiklerini daha çok seviyor. Mom, Zeus'u Hera ile öldürmeye çalıştığı sırada Nami'nin besleyerek kurtarmasıyla bence tamamen koptu orada Mom'dan.Muhtemelen ilerleyen bölümlerde Big Mom ın ölüp ölmediğini Nami ve Zeus sayesinde öğreneceğiz.
3ü de ölür muhtemelenHera,Napolyon ve Prometeus a ne oldu bilen var mı a dostlar .
Onlardan ses seda yok henüz.
Öyle olursa Big Mom in ruhundan bir parça Zeus ve diğer silahları hatta Tüm kek adası bundan etkilenmezdi ama ben öyle düşünmüyorum.Big Mom ölse bile Zeus yaşamalı, çünkü ayrı bir varlık haline geliyor onlar.
Big Mom'ın ölmemiş olma ihtimali var, CP0 en son Big Mom gemisini görmüş. Kurtarmış olabilirler.Öyle olursa Big Mom in ruhundan bir parça Zeus ve diğer silahları hatta Tüm kek adası bundan etkilenmezdi ama ben öyle düşünmüyorum.
Big Mom muhtemelen öldü ve Şeytan meyvesi güçleri iptal oldu .Bu normal çünkü Sadece bayilmayla bile yetenek iptalleri mümkün .Bunu daha önce Dressrosa da gördük oyuncak adamlarda. Burada ki durum bayılma bile değil ölüm söz konusu ve şeytan meyvesi serbest kaldı hatta belki de yok olacak ...