Sanji bi yese bu meyveyi heryeri meyveyle doldurabilir hakkaten çok güzel bir meyve.Herşey bir yana Aramaki’nin meyvesi dünya insanları için çok önemli.Ya kendisini yada meyvesini Luffy’nin değişim rüzgarlarına kurban edicektir.
Sanji bi yese bu meyveyi heryeri meyveyle doldurabilir hakkaten çok güzel bir meyve.Herşey bir yana Aramaki’nin meyvesi dünya insanları için çok önemli.Ya kendisini yada meyvesini Luffy’nin değişim rüzgarlarına kurban edicektir.
reel mantığa göre arazilere bakım olmazsa oraların tekrar kurak veya çöl olması kaçınılmaz. Op evreninden tabi bahsediyoruz burası yazara kalmış ama madem bazı olaylara bilimsel yaklaşıyorsa (lastik-elektrik olayı gibi) buna da bilimsel yaklaşsın bakalım ama yemez gibi kim uğraşır değil miYalamaki'nin meyvesinin etkisi kalıcıysa OP dünyasını cennete çevirebilir. Böyle bir tipi savaştırmak yerine özellikle çorak bölgelere salıp adam etmesini sağlamak gerek. Dövüşmek için olduğu kadar çevreye katkı konusunda da muazzam o meyvenin gücü.
Haklısın ama bu gerekli katkıyı yapsın ortamı ayarlasın kalanını yöre insanı halleder.reel mantığa göre arazilere bakım olmazsa oraların tekrar kurak veya çöl olması kaçınılmaz. Op evreninden tabi bahsediyoruz burası yazara kalmış ama madem bazı olaylara bilimsel yaklaşıyorsa (lastik-elektrik olayı gibi) buna da bilimsel yaklaşsın bakalım ama yemez gibi kim uğraşır değil mi
Malum şahıs ve parti bu meyveyi beğenmedi.Yalamaki'nin meyvesinin etkisi kalıcıysa OP dünyasını cennete çevirebilir. Böyle bir tipi savaştırmak yerine özellikle çorak bölgelere salıp adam etmesini sağlamak gerek. Dövüşmek için olduğu kadar çevreye katkı konusunda da muazzam o meyvenin gücü.
Gerçekten güzel soru.Benim merak ettiğim, Bütün Kek Adası Arkı ve Wano Arkında, Luffy öldü öldü dirildi, Luffy'nin vivre kartını alanlar niye yardıma gelmedi.
Gönül rahatlığıyla Yalamaki diyebilirsin dostum KF kurulundan geçip onaylanmış ismidir.Aramaki çok garip bir isim ve söylemesi zor geliyor. Bu wano etkisimidir nedir bilemedim.
Sukiyaki
Komurasaki
Babanuki
Şimdide aramaki geldi. Haramaki, yalamaki, ......aki diye gider gibi bu