Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aramaki'nin çıkarttığı ağaç türlerini daha önceden bir yerde gördük mü? Muhtemelen sadece gördüğü ağaçları çıkartabiliyordur.
 
meyvenin uyanışı sadece cisimleri ağaca çevirmekse çok fazla bir olayı kalmıyor uyanışın. Luffy canlılara işleyebiliyor ama kalan tüm kullanıcıların uyanışları cansızlara işleyebiliyor ki luffy'nin meyve yüksek hakidede olsa karşıdaki işliyor mantıken olmaması gerek ama oldu artık.
 
Bb girebilir. Belki de onun göz koyduğu kişi Pudingtir. Böylelikle Teach'e dalmak için bi bahane daha olur. Marco ile Luffy bence ayrılmayacak daha.
Marco şuan görevini tamamladi bundan sonra BB vs'si elbaf ve raftel dahil muhtemelen görmicez. Hükümet vs'sinde görürüz bundan sonra. Gerçi hükümet vs'sine sadece Marco degil elbaf tüm devler, wano, alabasta, balıkadam adasi, büyük luffy tayfasi ve kalan tüm ülke, korsan ve yardim görenlerin hepsi hatta ölmez ve birsey olmazsa dragon ve tüm dünyadaki ekibi katilacaktir. Bir nevi düya topluluklari vs. hükümet bekliyorum. Madara vs diger köyler gibi ama o kadar küçük boyutta degil tabi. Devasa bir savaş bekliyorum. Bu beklenti ise dof'unda bahsettigi ve ihtimalen ithaf edilen ve yine tahminen zamaninda D.'leri ve diger muhtemel güçleri yenen hükümette bulunan antik silahin ne kadar güçlü olabilecegi hakkinda tahminde bulumaya yetiyor. Poseidon degil malum, shirahoshi. Pluton degil, antik savaş gemisi ve wano'da.

Uranüs ise hükümetin yani Im'in elindedir. Uranüs kocaman bir robot tarzinda bildigin ayakli ölüm silahi da olabilir veya bu bir insandir bu insan olaganüstü güçlere sahiptir savaştan sonra bir sekilde hükümet bu kisiyi koruma altina aldi ya da mühürledi ancak bir daha kullanmadilar çünkü o zamandan bu yana kimse hükümete kafa tutmaya cesaret edemedi. Dof'un da dedigi gibi bu kisiyi canlandirmak ve emri altina almak içinde law'un nihai meyve gücü gerekiyor olabilir. Farklı seneryolar olabilir ama özünde çok saglam birsey. Ayrıca hükümetin antik silah harici birçok güçlü kozu olabilir.

Sebebini bilmiyorum ancak vegapunk'in hükümet açisindan önemli ve bir nedenden zayıf karni oldugunu düsünüyorum. Vegapunk birçok seyin anahtari olabilir gibi geliyor.
 
Son düzenleme:
25 senede bu kadar dallandırılan bir serinin 5 senede final arc yapması büyük ihtimal tatmin etmeyecek ve bir çok boşluk bırakarak bitirecektir diye düşünüyorum. Hala cevaplanmamış bir sürü soru var ve muhtemelen bir çoğunun cevabını alamayacağız.
Beş sene nereden çıktı reyis? Beş sene sonra bitecek denmesi 2019dan kalma, üç yıl geçti bile. Yersen tabii :sapkali:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık