Zoro övülür amiral gömülmedikçe. Zoro amiral alır dediği mesajı görmedim hiç. Bu yoksa sorun yok.@Mewtwo da var. Unutmadık onunda Zoro>Luffy yorumlarını.
Zoro övülür amiral gömülmedikçe. Zoro amiral alır dediği mesajı görmedim hiç. Bu yoksa sorun yok.@Mewtwo da var. Unutmadık onunda Zoro>Luffy yorumlarını.
Adamı ikilemde bırakmaya gerek yok.Zoro övülür amiral gömülmedikçe. Zoro amiral alır dediği mesajı görmedim hiç. Bu yoksa sorun yok.
Mf'de Marco'yla 1vs1 atıp yenemediler aga. Haklılar.Amiral abartılıyor yeğenim.
Zoro amiral alır dese yukarıdakinden daha mantıklı bir çıkarım yapmış olur yalnız.Zoro övülür amiral gömülmedikçe. Zoro amiral alır dediği mesajı görmedim hiç. Bu yoksa sorun yok.
Amiral alamaz şuan Zoro. Düşük zorluk atar geçer herhangi bir Amiral.Adamı ikilemde bırakmaya gerek yok.
Şimdi bu denkleme göre King Marco'yla vs attı. O anda da Sanji vs Queen'le vs atıyordu. King ve Queen ikisini yamulttular. Aramaki de bu ikisini yamulttu yani en en az yonko seviyesi. Mantıklı.Mf'de Marco'yu 1vs1 atıp yenemediler aga. Haklılar.
Sen de vur dedik öldürdün.Amiral alamaz şuan Zoro. Düşük zorluk atar geçer herhangi bir Amiral.
Şuan Aramaki'nin gazından böyle yazıyor kendisi. Normalde has be has Zorocudur. Tamam yav uzatmaya gerek yok.Amiral alamaz şuan Zoro. Düşük zorluk atar geçer herhangi bir Amiral.
Çok mantıklı. Bu mantığa ben imzamı atarım. Her yol amiraller yonko seviyesine çıkıyor.Şimdi bu denkleme göre King Marco'yla vs attı. O anda da Sanji vs Queen'le vs atıyordu. King ve Queen ikisini yamulttular. Aramaki de bu ikisini yamulttu yani en en az yonko seviyesi. Mantıklı.
Zoro>Luffy dedim diye hemen güç olarak mı anlıyorsun Karakter bakımında Zoro Lufy’e bin basar.Şuan Aramaki'nin gazından böyle yazıyor kendisi. Normalde has be has Zorocudur. Tamam yav uzatmaya gerek yok.