Sigarayı yakan Ryokugyu herhalde.Sanji, Aramaki ile karşı karşıya geldikten sonra.
Aramaki hemen tütün bitkisi çıkartıp tütünle dövecek Sanji'yi. Sonra bir kendine keyif sigarası Sanji'ye de yorgunluk sigarası saracak.
Sigarayı yakan Ryokugyu herhalde.Sanji, Aramaki ile karşı karşıya geldikten sonra.
Ağaçlardan klon yapmasını bekliyorum ben. Bir de bunu zırh hakiyle birleştirince tıpki Bisküvi Meyvesi gibi olur hatta daha güçlüsü.Olacakları söylüyorum.
Amiral meyve yeteneğiyle 1v10 atacak güce sahiptir.
Sigarayı takan Ryokugyu herhalde.
Aramaki hemen tütün bitkisi çıkartıp tütünle dövecek Sanji'yi. Sonra bir kendine keyif sigarası Sanji'ye de yorgunluk sigarası saracak.
Alternatif hikayede öyle olur evet.Sigarayı takan Ryokugyu herhalde.
Gidin kılıç koklayanlarla falan uğraşın amiral lobisi ağır gelir size.Alternatif hikayede öyle olur evet.
Ben de devasa bir ağaç insan bekliyorum. HxH'de Netero'nun gücünü kullandığı gibi onu kontrol edecek. Haki basıp 1v10 atacak.Ağaçlardan klon yapmasını bekliyorum ben. Bir de bunu zırh hakiyle birleştirince tıpki Bisküvi Meyvesi gibi olur hatta daha güçlüsü.
Yani şimdi hem kılıççı olup hem amiralci olanlar var. Onları ne yapıcaz?Gidin kılıç koklayanlarla falan uğraşın amiral lobisi ağır gelir size.
Bir @YonToryu var ya bildiğim. Yok onlar. Amiral olunca hemen karşı safta oluyorlarYani şimdi hem kılıççı olup hem amiralci olanlar var. Onları ne yapıcaz?
Amiral abartılıyor yeğenim.Bir @YonToryu var ya bildiğim. Yok onlar. Amiral olunca hemen karşı safta oluyorlar