O zaman geliyor desene...Ağaçlardan klon yapmasını bekliyorum ben. Bir de bunu zırh hakiyle birleştirince tıpki Bisküvi Meyvesi gibi olur hatta daha güçlüsü.
O zaman geliyor desene...Ağaçlardan klon yapmasını bekliyorum ben. Bir de bunu zırh hakiyle birleştirince tıpki Bisküvi Meyvesi gibi olur hatta daha güçlüsü.
Şunu yazmışım hatta foruma ilk geldiğim zamanlar.
Yapma reis değmez.Yeni amiral şov yaparsa benim mental sağlık ,
Olsun yinede tedbirli yaklaşmak lazım. Tabi yine sev sevme diyen yok.Dostum ikisini de severim ben. Şuan Sanjiden nefret ediyorum diye bir şey yok.
Yalnız sen asıl MWye bakacan. Buggy’e Dof aldırmış eskiden.Olsun yinede tedbirli yaklaşmak lazım. Tabi yine sev sevme diyen yok.
Yeni amiral şov yaparsa benim mental sağlık ,
Adam gibi adamlarda bugün.Amiralleri satmam ben.
Bunlar büyük ihtimalle kaçmakta olan ajanı öldürdüler ki bu bile bunların kapasitesine göre efsane başarı sayılır. Arcı bu başarıyla kapatmışlardır. Ekstra olarak BM'yi kaçırmış da olabilirler.Smothie shut down ryokugyu
Bence o ikiliyi alırlar götürürler ama o ikili felcten 1 tık öte olurlar seride bundan sonraBunlar büyük ihtimalle kaçmakta olan ajanı öldürdüler ki bu bile bunların kapasitesine göre efsane başarı sayılır. Arcı bu başarıyla kapatmışlardır. Ekstra olarak BM'yi kaçırmış da olabilirler.