vurdu kiKüçük bir şey demedim ama dövüşün zorlu olmasından tek sebep başta Zoro'nun kral haki sahibi olmaması ve kılıçla cebelleşmesi. Ki kılıçla cebelleşen adama doğrudan bir darbe bile vuramadı. Sorsan denk kapıştılar ama
Aramaki paşam leşlerine devam ediyor.
Kardeşim ben orada normalde kid savunurdum ama kingin kaybedeceğini bildiğimden ona destek çıktım. Big Mom'ı yenen elemanın önüne kingi koymuşlar, tabii kid yenecekti ankette. Zayıftan taraf olduk, her zaman olduğumuz gibi.Ben Kaido'ları mı karıştırıyorum ya King konusunda Kid'i ezikleyen sen değil misin ?
Savunmaya devam et kankaBen savunuyordum kardeş, ben savunuyordum. Hem de ilk gözüktüğünden beri. Millet kid halkı katlediyor, yoksa luffy daha güçlü derdi, biz bu adamlarla kapıştık zamanında.
Bana Kid'in gücünü en iyi kavrayan adam falan diyordun sonra Kid düşmanı kesildin bir an. Ben de Kaido'ları karıştırdım sandım. Sen King kepzasini övmeye devamkeeeKing yok eder. Big Mom karşısında King daha iyi bir performans çıkarırdı. Ayrıca Big Mom ve tayfasını King tek başına alt etmiştir ve bu da manga'da sabittir. Kid ise Law ile beraber olduğu halde bomba + magma ve mangaka'nın saçmalıklarına ihtiyaç duymuştur. Ayrıca Kid vs Zoro olsa Zoro alırdı, bu da bilinsin. Kid'i Wano performansına göre değerlendiriyorum, şuan King etmez.
İnanmak istiyorum.
Sende buna inandın öyle mi
Kid'i abarttınız hocam. Biz hakkı yeniyor diye senelerce savunduk, şimdi millet amiral aldırıyor kid'e. Artık savunmaya gerek yok.Savunmaya devam et kanka
Bana Kid'in gücünü en iyi kavrayan adam falan diyordun sonra Kid düşmanı kesildin bir an. Ben de Kaido'ları karıştırdım sandım. Sen King kepzasini övmeye devamkeee
Veya aramaki ölebilirKaido ve BM'nin ölümleri kesinleşebilir, Aramaki Wano'da birini öldürebilir, Amiraller Reverie'de birisini öldürmüş olabilir.
Bölüm Kizaru hariç tüm Amiraller yazıyor. Amiralciler rahat.