Bak hiç abartmıyorum Zoro güç artışıyla değil sadece Enmada tam kontrol sahibi olsun King'i sağ kolu yapar. King kaybetmemeye ve en güçlü olmaya devam et der xDkesin öyledir
Bak hiç abartmıyorum Zoro güç artışıyla değil sadece Enmada tam kontrol sahibi olsun King'i sağ kolu yapar. King kaybetmemeye ve en güçlü olmaya devam et der xDkesin öyledir
Yav he he.Çakma kid fanı. Kimse savunmuyorken biz savunuyorduk kidi. Şimdi ödülü 3m olunca kid fanıyım diye caka satıyor.
Enmada tam kontrol olayını niye küçük bir şeymiş gibi sunuyorsun la .dBak hiç abartmıyorum Zoro güç artışıyla değil sadece Enmada tam kontrol sahibi olsun King'i sağ kolu yapar. King kaybetmemeye ve en güçlü olmaya devam et der xD
Ne zamandan beri kid savunuyorsun?Yav he he.
Wano sezonu başladığından beri. Daha öncesinde forumda pek yazmıyordum zaten. Ben şuan forumda olmayan Eustass Kidd dışında benden eski sık sık Kid savunan birini ne gördüm ne de duydumNe zamandan beri kid savunuyorsun?
Bize de mi yav he he?
Sende buna inandın öyle miBiri ölüyormuş. Cidden sağlam bölüm geliyor gibi.
Demek Luffy,Ryokugyu'ya tek attı.Biri ölüyormuş. Cidden sağlam bölüm geliyor gibi.
Ben savunuyordum kardeş, ben savunuyordum. Hem de ilk gözüktüğünden beri. Millet kid halkı katlediyor, yoksa luffy daha güçlü derdi, biz bu adamlarla kapıştık zamanında.Wano sezonu başladığından beri. Daha öncesinde forumda pek yazmıyordum zaten. Ben şuan forumda olmayan Eustass Kidd dışında benden eski sık sık Kid savunan birini ne gördüm ne de duydum
Küçük bir şey demedim ama dövüşün zorlu olmasından tek sebep başta Zoro'nun kral haki sahibi olmaması ve kılıçla cebelleşmesi. Ki kılıçla cebelleşen adama doğrudan bir darbe bile vuramadı. Sorsan denk kapıştılar amaEnmada tam kontrol olayını niye küçük bir şeymiş gibi sunuyorsun la .d
Ben Kaido'ları mı karıştırıyorum ya King konusunda Kid'i ezikleyen sen değil misin ?Ben savunuyorduk kardeş, ben savunuyordum. Hem de ilk gözüktüğünden beri. Millet kid halkı katlediyor, yoksa luffy daha güçlü derdi, biz bu adamlarla kapıştık zamanında.