Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
99-2000 yılları gibi arlong park Arc kanal D de sabah kuşağında Türkçe yayınlanırdı 😉
Arlong Park Arkı Japonya'da 2000 yılında yayınlandı. Japonya ile Türkiye'de aynı anda güncel bölümlerin yayınlanmış olması mümkün değil o dönem için. ZTürkiye için hakların resmi olarak verilme durumu incelendiğinde yayın haklarını Star Tv'nin aldığını ve seriyi 2004 yılında sadece 52 bölüm olarak yayınladığını görebilirsin.

One Piece animesinin bazı bölgeler ve ülkelerde yayınlanma tarihleri;
Kuzey Amerika: 2004
Avustralya: 2005
Orta Doğu: 2008
Almanya: 2003
Güney Kore: 2003
Çin: 2001

Dünya genelinde animenin dış dünyaya satılması ve yaygınlaşması 2001 yılından sonra oluyor. O dönemde anime başlayalı iki yıl olmuştu ve seri Arabasta Arkı'na ulaşmıştı.
 
Kılıcın verdiği sıkıntı da King ile alakalı değil mi? Sonuçta kılıcına Haki basması gerekiyor King'i yenmesi için, onu da yapmak zorunda çünkü King'e diğer saldırıları işlemiyordu. Bu arada worstgene bir bak orada bir şey yazdım.
Abi tamam da King'e çok aşırı fazla geliyor zaten bu h.haki olayı. Enma'nın olayı güçlü bir kullanıcı tarafından anca zapt edilmek olduğu için, Zoro enmayı kontrol altına alabilmeyi denemek uğruna kılıca tüm gücünü basıyor ve ileri seviye h.haki kullanımını çözüyor bu sayede. Bu raddeye gelene kadar çektiği büyük sıkıntının temellerinden biri de gene Enma zaten diğeri de ilacın yan etkisi. Panelini attım zaten. Adamın savaş sırasında yaraları falan da açılıyor ilaç etkisi geçtiğinden dolayı. Enma adamın kolunu kürdana falan çeviriyor gene p.up öncesi :D

King'in ırkını çözmesi savaşın kolay geçmesini sağlıyor Zoro'nun adına zaten. H.hakisiz de yenebilirdi Zoro bu adamı. Bu kadar kolay olmazdı o net ama. King alev modunda bile hasar almayan bir tip değil çünkü.
Ryokugyu, Marco, Zoro'nun Onigiri panellerinden gördük bunu zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık