Öyle bir baban olacak ama b. Haki bile kullanamayacaksın. Yazık bu Ace'in kafasına.
ace öldüğü bölüme kadar görünür şekilde zırhlanma yada kral haki kullanan bir karakter gösterinde biz de bilelim. wano dahil one piece'deki en büyük savaş oluyor, amiralinden, imparatoruna, savaş lordlarından süpernovalara, koramirallerden devrimcilere bütün zirve isimler çarpışıyor ama tek bir zırhlanma hakisi kullanan çizilmemiş. 3 tür hakiye de sahip olduğu halde ace haki kullanamıyor demenin mantığı nedir.
eğer o zaman haki gösterilseydi, marinefordun her tarafının kokalı adamlarla dolu olması lazımdı. marineford'da logia kizaruyu tekmeyle uçuran marco haki bilmiyordu da marineford'dan sonra eğitim alıp zırhlanmayı öğrenmiş diyor musunuz acaba merak ediyorum. dof'un da croco ile çarpışırken haki kullandığını görmedik. demekki, mf öncesinde dof'da koka basmasını bilmiyordu.
databookta zaten ace'in 3 hakiyi de kullanabildiği geçiyor. kral hakisini daha 10 yaşındayken uyandırdığı mangada var.
bu adam yamatoyla yada jinbei ile zırhlanma hakisi olmadan mı savaştı sanıyorsunuz. luffy lastik meyvesi yemişken ve ace'de meyve yokken, luffy ace'i bir kere bile yenemedim diyor. lastik adamı hakisi olmadan mı yendiğini sanıyorsunuz.
canon olmasa da, novelde de vice admiral seviyesinde bh kullanabildiği gösteriliyor. wb ile savaşabilsin diye thatchin gözlem hakisi eğitimi verdiği de söyleniyor.