Normalde olması gereken o ama normalde olması gerekenler seride olmadığı için bir şey diyemem. Ama şu bir gerçek ki Luffy ve müttefikleri>Dragon dahil devrim ordusu.Sanırım hükümete karşı olan savaşta Sabo'nun rolü Luffy'den büyük olacak.
Normalde olması gereken o ama normalde olması gerekenler seride olmadığı için bir şey diyemem. Ama şu bir gerçek ki Luffy ve müttefikleri>Dragon dahil devrim ordusu.Sanırım hükümete karşı olan savaşta Sabo'nun rolü Luffy'den büyük olacak.
Düzelttim kardeşim. Teşekküre gerek yok aramızda lafı olmaz öyle şeylerin.Normalde olması gereken o ama normalde olması gerekenler seride olmadığı için bir şey diyemem. Ama şu bir gerçek ki Luffy>müttefikleri ve Dragon dahil devrim ordusu.
Sabo Akainu ile kapışırsa Sabo>Luffy der geçerim.Sanırım hükümete karşı olan savaşta Sabo'nun rolü Luffy'den büyük olacak.
Fikir adamı diyenler haklı mı çıkacak diyorsunDragon adam akıllı islenmeyecek bile. Oda 3 seneye bitirmeyi amaçlıyor. O kadar beklenilen Dragon'u şimdiden bile Sabo'nun ardılı yapmaya başladı buna ortam hazırlıyor.
Fikir adamı çıkmayacak. Ama öldürülebilir belki de İm tarafından.Fikir adamı diyenler haklı mı çıkacak diyorsun
Seride Luffy'e düşman olanlar Luffy'e Haşır Şapkal diye hitap ediyor. Senden de öyle bir şey bekliyorum.Normalde olması gereken o ama normalde olması gerekenler seride olmadığı için bir şey diyemem. Ama şu bir gerçek ki Luffy ve müttefikleri>Dragon dahil devrim ordusu.
"Mugiwara-ya" Trao'nun hain olduğunu biliyordum, kılavuzu karga olandan ne bekliyorsunSeride Luffy'e düşman olanlar Luffy'e Haşır Şapkal diye hitap ediyor. Senden de öyle bir şey bekliyorum.
Şu bölüm verilen havayla Sabo yirmi tane Zoro alir.Normalde olması gereken o ama normalde olması gerekenler seride olmadığı için bir şey diyemem. Ama şu bir gerçek ki Luffy ve müttefikleri>Dragon dahil devrim ordusu.