Evet, Denizciler içerisinde Sakazuki deniyordu kendisine.@Smoker
Sakazuki Filo Amirali olduktan sonra Akainu ismini kullanan ilk kişi Kara At mı? Öyleyse Sakazuki kılıç timinde Amiraldir belki. Kara at da oraya dahildir.
Al abi önce sen şunu:Şu bölüm verilen havayla Sabo yirmi tane Zoro alir.
Zoro Mihawk'ı yenince bile adından bu kadar söz ettiremez dünyada.
Dostum kizaru işleri çok ciddiye alan birisi değil. Kizaru çok çok güçlü Bir karakter. Filo amiralliği için savaşmadı diye kimsenin bir tık altında olduğunu düşünmüyorum. Marineford da herkesten kan alırlarken aynı adamlar Kizaruya dokunamadı bile. Kizaru çok trol bir karakter. Ama ciddileşince işin rengi çok değişir. WANO ya izin verseler tek başına gidecekti.Ortak o üçlü seride yaşayan en üst seviye karakterler arasında zaten akainu ve aokiji yonko seviyesi adamlar kizaruda bir tık altı. Sabo onları da geçse dragona gerek kalmaz. Onlar dragonun rakipleri şimdilik. Ama ben yinede saboyu kizaruya yakın görüyorum belkide denk. Diğer ikisinden(fuji,ryo) kesin üstte tabi.
Kaido ağız yapısını düzeltirdi Wano'ya gitseydi. Tek başına iki yonkonun olduğu yerde gitme şovu yapan amiral = önüne gelene dayılanan Croco'nun atarları. Onun dışında MF üçlüsü birbirine denk karakterlerdir bence de. Kizaru vs Kuzan veya Akainu olsa o da aynı denklikte gerçekleşirdi.Dostum kizaru işleri çok ciddiye alan birisi değil. Kizaru çok çok güçlü Bir karakter. Filo amiralliği için savaşmadı diye kimsenin bir tık altında olduğunu düşünmüyorum. Marineford da herkesten kan alırlarken aynı adamlar Kizaruya dokunamadı bile. Kizaru çok trol bir karakter. Ama ciddileşince işin rengi çok değişir. WANO ya izin verseler tek başına gidecekti.
Bunu söylerken zerre tereddüt etmen bırak halledip geleyim usulünde dedi ama Akainu karışmak istemedi wano bizden değil diye. Bence Kizaru gelse çok farklı birşey izlerdik.
ilk gördüğümüzde bir adamın gözünü korkutup durdurmak için koca Mangrowu yok etti. Aslında buradan bile belli karakteri