Çaylak halinden ne zaman görüntü gördüysek ateşi zayıf baya. Caribou, monet gibi küçük çaplı şeyler atıyor. Şunun gibi:Biliyorum çaylak olduğunu. Ondan sonrasında ne kadar gelişebilir ki? Marco bile aşağı yukarı King ayarında çıktı işte oradan hesaplamak lazım.
3 sene sonra hedefi 2 senede bitirmek olur.Oda'nın şuanki hedefi serie'yi 3 yıl icin de bitirmekmiş
Novel'i pek ciddiye almıyorum açıkçası. Dediğim gibi Marco'nun üstün olduğunu düşündüğüm için Ace'i King'in üzerine koyamıyorum. Yaşasa potansiyeli vardı, olmadı. yc3-2 civarında bir şeydir tahminen. Rakibe göre değişir durum.Çaylak halinden ne zaman görüntü gördüysek ateşi zayıf baya. Caribou, monet gibi küçük çaplı şeyler atıyor. Şunun gibi:
Son gördüğümüz ace bi yumruk sallıyor 5 küçük gemi gidiyor. Entei atıyor küçük ada kaplıyor. Amiralle saldırı çarpıştırabiliyor ve biz bu amirali defalarca ada kaplayabilen saldırı atarken gördük.
Novel’ı ciddiye alırsan görüntüler bunlar:
Şu saldırı mesela King’in final saldırısının baya üst versiyonu:
Tabi canon dense de novel ne kadar ciddiye alınır bilemeyeceğim. Ama normal bi yc2 değildi bu çocuk. Yc1’in bi tık arkasındadır. Yaşasa Kaido’ya karşı yeni nesile onun liderlik yapması bekleniyordu. Hem yamato bunu düşünmüş hem wb “biraz güçlen sonra izin veririm” demiş. Ben geleceğim falan da değil.
3 sene sonra hedefi 2 senede bitirmek olur.
Böyle bir dövüşün gerçekleşmiş olma ihtimali yok ya. Ace ölmeden önce sağ kol seviyesine yakın özel bir karakterdi. Ters eşleşmeye gitmediği müddetçe dövüş içerisinde güçlenip rakiplerini aşa aşa ilerlerdi. Luffy dışında aşamayacağı kimse yoktu bana göre. Ama sittin sene o zamanki haliyle Wb karşısında böyle bir performans sergileme imkanı yok. Boichi bokunu çıkarmışÇaylak halinden ne zaman görüntü gördüysek ateşi zayıf baya. Caribou, monet gibi küçük çaplı şeyler atıyor. Şunun gibi:
Son gördüğümüz ace bi yumruk sallıyor 5 küçük gemi gidiyor. Entei atıyor küçük ada kaplıyor. Amiralle saldırı çarpıştırabiliyor ve biz bu amirali defalarca ada kaplayabilen saldırı atarken gördük.
Novel’ı ciddiye alırsan görüntüler bunlar:
Şu saldırı mesela King’in final saldırısının baya üst versiyonu:
Tabi canon dense de novel ne kadar ciddiye alınır bilemeyeceğim. Ama normal bi yc2 değildi bu çocuk. Yc1’in bi tık arkasındadır. Yaşasa Kaido’ya karşı yeni nesile onun liderlik yapması bekleniyordu. Hem yamato bunu düşünmüş hem wb “biraz güçlen sonra izin veririm” demiş. Ben geleceğim falan da değil.
Bu sefer ciddi gibi bu bölüme bakacak olursak.3 sene sonra hedefi 2 senede bitirmek olur.