Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz zorlama bir bölüm olmuş sanki:/ Normalde 2-3 bölüm içinde olması gereken şeyler 2-3 saniyede oluyor.
Aramaki bir amirale yakışmayacak şekilde birden bağırıp saldırıyor ve kınlara zorla şov yaptırma amacı falan yani bana baya zorlama geldi bunlar.
Shanks ve Akainu sahneleri dışında bölüm pek hoşuma gitmedi.
Kaido'ya karşı yaptıkları da çok farksız değildi bence. Aynı rezalet devam ediyor. Normalde bu amirali ilk Luffy veya Sanji fark eder de neyse.
 
Amiraller zorlandı/yenildi falan demişlerdi spolarda, adamlar Kutsal Topraklara zarar vermemek için güçlerini geri tutmuş. Amiral lobisi yenilgi bilmiyor.
Sabah sabah güldürdün dostum, Yenilgi ille de Amirallerin hastahanelik olması değildir. Devrim ordusu Kuma'yı kurtarma amacıyla baskın yaptı, kurtardı.
Üstüne açık bir savaş ilanı olan bayrak yakma ve Kutsalların hanesine saldırı var.
Üstelik bunlara rağmen pek de zayiat vermemişler.
Neresinden bakarsan bak bu Amiral lobisi için başlı başına bir yenilgi :)
 
Ağam aramakiye kısmen hak verdim falan ama harbiden kutsal ejderler için savsiyormus kendi adalet anlayisi icin değil yalaka çomar çıktı gücüne falan lad etmiyorum adalet anlayisi bitmis . devrimcilerin etkisi ile sabonun olayı ile reveriden kralligina dönerken 7 krallıklarında devrim olması denizcilerin elinin ayağına karıştığını gösteren etken kaldıki akainu bile geldiği dönemi sorguluyor 😅
 

Hem de aynı bölüm içinde. Fanları gaza getirmekten başka hiçbir şeye hizmet etmeyen bir panel bu ama yine de yeni çıkan filmini tanıtmak için Beyaz Show'a çıkan ünlülerden hiçbir farkı olmayan Shanks'a ayrılan sayfalardan daha iyi.

 
Film reklamı olsun diye getirmiş zaten belli. Bir önceki görünüşünde buluşmamız yakın deyip şimdi buluşmaması saçma yani.
Sacma deil adama savas ilan eden biri var bayragini yakiyor mekanlarini ele geciriyor sen olsan ya salla alirsa alsin savas ilan ederse etsin deyip lufynin yanina mi giderdin yoksa once onu halledip sonra mi giderdin bu sekilde hareket etmesi daha tutarlı bence. diğer türlü bir younkonun yada shanks karakterinin ağırlığı kalmazdı seride.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık