Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu aslında Oda'nın ayıbı ve büyük tutarsızlığı. İmparatorlardan ta Ennies Lobby sonunda Garp nasıl bahsediyordu hatırlıyoruz. İki tane Yonkou irtibata geçti diye tüm Dünya Hükümeti Denizciler alarma geçiyordu.

Luffy Shabondy'de Kutsal Ejder suratında yumruğunu kalıbını çıkardı. Bu kadar sükse yapmadı tüm dünyada. Hükümetin tüm kurumlarını bastı sağ çıktı. Ennies Lobby'i bastı. Dünya Hükümetinin elinden Robini aldı ve orayı yıktı. İmpel Down bastı bir sürü mahkumun kaçmasına sebep oldu. MF bastı sağ çıktı.

Fisher Tiger da bastı Holly Land ama bu kadar abartılmadı. Bu işte bir iş var.

Luffy üzerine oynanan büyük bir oyun var yeğen.
Eski Sağ kol yaşlı rey den bile bahsedilirken aynı anda iki efsaneyle uğraşamayız dan king queen gibi boş komutanlara bm gibi boş yonkolara evrildi seri resmen.
 
Fisher Tiger da aynısını yaptı tek başına yapıyor bir de. Bir sürü köleyi azat ediyor hem de.

Ayrıca biliyoruz ki Sabo Kobra'yı öldürmemistir. Bu işte bir iş var. Luffy'nin üstü örtülmeye çalışılıyor gibi taktiksel olarak.
Ortak fisher tiger da gelmiş geçmiş en güçlü balık adam yanlız. Hani balık adamların ryuması gibi bir karakter oda.
 
Sabo, aktivatör görevi gördü. İsyan edecek gruplara cesaret verdi. Sembol sadece. Dünya Hükûmeti perspektifinden ülkelerin isyan etmesi, isyan edecekler için de cesaret fitilinin ateşlenmesi; imparatorlardan daha önemli. Bu iki grup dışındakilerin tepkilerine bakmak lazım, Shanks direkt Luffy'ye tepki vermiş mesela. Sıradan insanlar da iki haberden birden korkacaktır muhtemelen.
 
O tahmin ama hatta bahane. Tensei inanıyorum ki kendilerini tuttular diyor sakada bahane üretme diyor.
Mesele o değil.
Sakazuki sonuçta sert bir adam, kendisine göre hiç bir şart altında hata kabul edilemez. Amirallerin gücü çok yıkıcı, defalarca bunu gördük. Punk Hazarda vs bakınca görüyoruz bir amiral tam gücünde savaşırsa ne olduğunu, böyle bir şeyi elbette kutsal topraklarda göze alamazlar. Ki Aramaki diyaloglardan anlaşılacağı üzere Kutsal Ejderlere yürekten bağlı birisi.
Yani oraya zarar vermemek için kendilerini geri tuttukları tartışmaya açık değil, geri tutmasalar daha kötü sonuçlar olabilirdi. Akainu onlar için bahane üretme diyor çünkü Akainuya göre başarı için bir kaç kutsal ejderin arada ölmesi önemli değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık