Evlat olsa sevilmezin en net örneklerinden biri UsoppDragon bile Luffy'den uzak kalmak için bu kadar uğraşmadı.
Evlat olsa sevilmezin en net örneklerinden biri UsoppDragon bile Luffy'den uzak kalmak için bu kadar uğraşmadı.
Vivi için tek bir kişi var.Sabo Vivi ile evlenip yeni Alabasta kralı olsa fena olmaz. Ama Koala'ya yazık olur.
Aynen bunları diyecek geniş Usopp da mahçup olup bunu tesilli edecek. Külotçu fantezileri böyledir hepYasopp telaş yapmakta haklı. Ne diyecek ki? "Ehehe kocaman olmuşsun lan xd Kusura bakma ya ölüm döşeğindeki ananla bacak kadar sıpa olan seni bir başınıza bırakıp gittim. Ama hayallerim içindi evlat anlarsın ya xD" mı diyecekti? :/ Kansızsın Yasopp kansız...
Momo'nun geleceği mangaka tarafından bizzat güvenceye alındı Kaido düştükten sonra. Wano'nun en iyi şogunu olarak hizmet edecekmiş. Adam seride yaşayacağı garanti tek kişiAramaki Bu dayılanan Momo'yu etkisiz hale getirip İm-sama'ya götürecek. Hem Wano'ya bir şey olmayacak. Momo önemli bir karakter olduğu için Wano'da oturup sınırları açayım diye beklememiş olacak. Hikayede hala işlenecek.
Shogunsuz da devam eder bu Wano zaten. Odenim diyen Yamato yapar geçici Shogunluk.
Zoro ayıktır ortak biraz dan çıkar ortaya aramakiye tek atıp kınlara bununla bu kadar niye uğraştınız arkadaşlarım uyuyor gürültü etmeyin diyip giderLaw'ın ayısıyla chopperı güreştiriyorlardır meydanda o hengamede hiçbir şey hissetmezler. Sızmış bile olabilirler
İğrenç. Çok fantezi gördüm de böyle leşini görmedim.Aynen bunları diyecek geniş Usopp da mahçup olup bunu tesilli edecek. Külotçu fantezileri böyledir hep
Şu durum yüzünden insan bir tık üzülüyor ama sonra Usopp'a bakıyorum. Babası da oğlu da çok gereksiz ya.Yasopp telaş yapmakta haklı. Ne diyecek ki? "Ehehe kocaman olmuşsun lan xd Kusura bakma ya ölüm döşeğindeki ananla bacak kadar sıpa olan seni bir başınıza bırakıp gittim. Ama hayallerim içindi evlat anlarsın ya xD" mı diyecekti? :/ Kansızsın Yasopp kansız...
Ahaber lobisi vs zorocuları duvara projeksiyon yansıtıp topluca izleriz böyle bir şey olursaZoro ayıktır ortak biraz dan çıkar ortaya aramakiye tek atıp kınlara bununla bu kadar niye uğraştınız arkadaşlarım uyuyor gürültü etmeyin diyip gider