Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümde Aramaki'yi patlatan bir şey yok, güç olarak. Fikir olarak en leş Amiral çıktı, çok ayrı bir şey bu, Lucci kafasından. Yamato Kaidou'yu tutabilmiş bir karakter, Amirale de o kadar etki eder.

Zunisha'yi getir, geri gönder, Shanks'ı getir geri gönder (redditteki bir mesajdan esin) iyi anasını satayım, boş boş kas.

Sabo'nun öne çıkması benim de pek hoşuma gitmedi. Gerçi ben hiçbir zaman Sabo'yu çok benimsemedim zaten.

Vivi'nin kaybolması bana İm operasyonu gibi geliyor. Bir ara İm-Vivi zorunlu evlilik teorileri vardı, bana oluru var gibi gelmiştir hep.

One Piece'e dair en büyük devam motivasyonum olan Teach'i görememek bölümün eksisi. En son bir şeyi ele geçirmek için harekete geçiyordu. Gelecek bölüm onu gösterir herhalde.

Bu arada 956. bölümde mangaka bildiğin okuyucuyu kandırmıştır. Bölümde öğrendiğimiz şeylerin hiçbirinin karakterlerin verdiği reaksiyonla alakası yok. Moria'nın gözüktüğü bölümde Teach'im elinde Devrim Kumandanlarının Marie Geoise'yı basması vardı ki bunu zaten Dragonlar biliyordu yani 956'daki tepki baskına değildi.

Morgans'in susturulmaya çalışılmasından önce Morgans bu bölümde ortaya çıkan bazı haberleri üstü kapalı söylüyor. Suikast girişimi diyor ki bunun Aziz Charlos'a karşı olduğu bu bölüm söylendi. Diğer haberleri de heyecanlı haber deyip ayrıntıya çok girmeden söylüyor. Yani aslında o haberler başka haberdi belki de demek bence çok naif. Feci derecede yanlış yönlendirme var ama bu yanlış yönlendirme ilizyon gösterisi değil daha çok yalanla yapıldı.
 
Oda Dünya Hükümetini yikmanin nasıl bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyor herhalde. Tek bir kutsal Ejder bile olmayan kurucu aileden birini öldürdü diye haberi yapılan ve Kutsal Topraklara saldırıp kaçan Sabo'nun bile 2 Yonkou inmisken çok daha büyük sükse yaptığını anlatmaya çalıştı gibi duruyor.

Hesap edin Dünya Hükümetini yıkan nasıl görünecek dünyada? Bu bölümle hem Yonkou hem de Aramaki'nin tavırları ile Amiral müesseseleri çok büyük hasar aldı sanki.

Bölümün tek kazananı açık ara farkla Sabo. Ama büyük abartı var bu işin içinde.

Luffy'nin önce Kaido ve BM olayında Kid ve Law ile Birlikte 3v2 şekilde kazandı şeklinde hakkı yenildi. Şimdi de bu. Vallahi Oda bir türlü bu çocuğun hakkını vermiyor.
Oda seride devrimcilerin de olduğunu göstermek isterken Luffy'nin hakkını yemiş kesinlikle. Morgans da olmasa millet adını zor duyacak. Belki tepkileri önümüzdeki bölümde görürüz.
 
Bu bölümle birlikte bence Hükümet korsanlardan değil de Devrimciler'den daha çok çekindiği ortaya çıkmış oluyor.

Yahut Luffy'nin meyve uyanışının üstünü örtmek için bu durumdan yararlanmaya çalışıyorlar.
 
Aramaki Bu dayılanan Momo'yu etkisiz hale getirip İm-sama'ya götürecek. Hem Wano'ya bir şey olmayacak. Momo önemli bir karakter olduğu için Wano'da oturup sınırları açayım diye beklememiş olacak. Hikayede hala işlenecek.

Shogunsuz da devam eder bu Wano zaten. Odenim diyen Yamato yapar geçici Shogunluk.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık