Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Videolu ve panelli analizin için teşekkürler reis. Marinford'a asıl gelmeme sebebi de bu olabilir mi? Kendimi tutamayıp bir şey yaparım orda beni gömerler diye düşünmüş olabilir bu yüzden Shanks'ın teklifini kabul etmiştir.
Büyük ihtimalle o gece çok içti ve bir cesaret geldi kendisine. Wano'dan Reverie'ye gelişini Im-sama fark etti ve Shanks'ı aradı. Shanks da araya girip Kaido'ya 2 kelle paça içirip ayılttı. Kaido sonra tıpış tıpış Wano şelelerine uçmuştur. :)
 
Kaido akıllı adam. Geçen bir inceleme okudum. Bizim forumda pek konuşulmamış ama Kaido seride birkaç defa Kutsal Ejderlere nefret kusuyor. Amacı da onları tahtlarından indirmek. Bunu açıkça söylemiş adam.


Ama Garp ve Amirallerden korkan Kaido bilerek şelale arkasına saklanmış.


En son kendisi de diyor Donanma bizi durduracak güce sahip.

Kaido astları gibi mantıksız seçimler yapsa bu sahneyi Kutsal Topraklarda yapmayı denerdi. Ama akıllı birisi olarak yapmamış ve şelalelere saklanmış. :)
Güzel yakalanmış. Bir nedeni de yönetilmemek istemesindendir. Doğuştan lider kendisi malum. Daha üst güce karşı gelmesi bunu çocukluğundan itibaren düşünmesi normal. Bu arada video iyi geldi, hele ki ejderlerin üfürmeden önceki sesi...
 
Uyanış açarsa hasta olmayan yaşlı halini de alır. Uyanışsız alamaz.
Adam hastalığının muhtemelen çok ilerlemediği dönemlerde uykusunda Ace'i tekliyordu. Saf hakisiyle. Ace diyorum bak, dönemin super rookiesi. Hükümetin Shicibukailik teklif ettiği adam. Akainu'nun meyve hiyerarşisinden dolayı öldürebildiği Ace. Sen hayırdır?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık