Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP serisi standartlarında gayette yakışıklı bir karakter. Sen King'i savunuyordun eskiden ne oldu da fikrin değişti bilmiyorum ama yakıştıramadım bu sözü.

King önemsiz bir karakter değil bana göre. Irkı olsun konumu olsun evrende bir yeri var. Katakuri'de gözükmeyeli seneler oldu ama insanlar hala konuşuyor. King içinde böyle olacak diye düşünüyorum.
Savunulması gerekirse yine savunurum, fakat güzellik ve çirkinlik göreceli bir şeydir. Bana göre yakışıklı bir karakter değil, ama belli bir karizması var.

King'in tek özelliği ırkı, ondan başka bir numarası yok. İleride ırkına dair bi şeyler gösterilirse yine adı geçer, onun haricinde görmeyiz ya da duymayız. Katakuri'nin hala konuşuluyor olması Koca Ana Korsanları'nın başsız kalması ve Germa'nın şu an Tüm Kek'te olmasıdır. Bu durumlar olmasa, Gözlem Hakisi konuşulmadığı sürece onun da adını anan olmaz.
 
Reisin sol gözü görmüyor büyük ihtimalle. Aşağıdaki renklendirme yanlış bence. Sol gözlükten sarkan şey adamın saçı. Zoro'nun babası çıkar geyiği doğru olabilir. :D
Takım elbise giymemesi eksi yazdı bence Saka fanıysa.
@Millennium Wizard dört bir yandan darbe yiyorsun dostum gazan mübarek olsun
O arkadaş amiral lobisindeyken amiral lobisine sıkıyormuş Zoro lobisindeyken de bana sıkmış şimdi.Biri söylesin de dost ateşini kapatıp oynasın Cs oynamıyoruz burada mermiler gerçek mermi :D
 
Sen önce fanı olduğun karakteri kurtar bence. "En iyi siyah kanatlı karakter" diye anket açabilirsin, King belki onu kazanır.

Bu arada King ile ilgili bir sürü dalga konusu açıklacaktı, ben izin vermedim. Maksat savaştığın cephe sayısı az olsun.
İkinci bir canavarı kaldıramaz bu forum. İlkini bilen biliyor.
 
Yok aga yaşlı olanla kıyasladım. Şu an olsa uyanış açmadan da tokatlar bence yaşlı Wb'yi. Uyanış açarsa Kaido'yu alabilir dedim. Zirve Wb'yi uyanış açsa da alamaz o kadar değil.
Kalbi tekleyen Wb'yi ölse de yanında götürebileceğini kanıtladı. Yaşlı derken hasta olduğunun da altını çizelim keza hasta olmayan haline de bir bok yapamaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık