Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizarunun karşısına koyulmuş adamı King ve Queen patates ediyordu, şimdi amiral yara almadan paket ediyor.

Baya dezavantajdayken dövüşmüş olmalılar.
Ne King'de ne de Queen'de bir kelepçe var. Luffy ve Kidd oradayken zindanda tutuluyordu ve elleri bağlıydı. Adamlar o kadar rahat ki içki bile içiyorlar. Zaten Oda tartışma çıkmasın diye girişe ESKİ hapishane yazmış. Bu ekip yenilince Queen'in mekanı olan Udon'a gelmişler işte. Zaten King'e tedavi de uygulamışlar. Birileri bunları hapsetmiş olsa su bile vermezler, ne tedavisi. Ayrıca hapislik olay olsa Jack de, Uçan Altılı da orada olurdu. Sadece King ve Queen birleşmeyi başarabilmiş.

Dezavntaj olarak sadece sağlıkları tam olmayabilir ama aradan 7 gün geçmiş ve adamlar Zoan. Reverie'deki savaş da o kadar. Ryo da full değil.
 
Shanks niye buggy'i korumaya çalışsın ki? Yada shanksın elinde birini yonko yaptırabilecek ne gibi bir koz olabilir yada shanks bunu neden amaçlasın? korumak istiyorduysa ve bunun için pazarlık yaptıysa hükümet buggy'i salardı iş biterdi, birini korumak için onu yonko ilan ettirmek gerekmiyor ki aksine yonko ilan ettirince daha da göze batar hale getirmiş olursun.
Yonkou olan birine bugüne kadar kim el sürebilmiş? Normal şartlarda sen kaptana ulaşamıyorsun bile organizasyona bağlı olarak. Dolayısıyla buggy yonkou ismini alsa onu tanımayan milyonlarca insan onun İnanılmaz güçlü olduğunu düşünür. Ama öylece salsa herkesin doğal hedefi olur. Shanks'ın uzun zaman birlikte olduğu bir dostu buggy. Yollarını ayırdıktan sonra hakkında bazı söylentiler dışında bir şey duymuyor. Ama sonra shici oluyor ki o da kafa karıştırıcı bir şey olsa da bugün shicilik artık yok. Shanks'ın gorosei için bile özel biri olduğu bariz. Bir anlaşma yapmış olabilirler yani pekala. Tabii bu tahmin. Ben ne shanksın ne de buggynin Roger korsanları arasına keyfi alındığını düşünmüyorum. Bu ikisinden güzel bir hikaye çıkacak ama bakalım.
 
Ronin - Gai filmindeki 3 yıldız aktör sırasıyla Aramaki, Borsalino ve Issho 'nun ilham karakteri.

Ve başrol Yoshio Harada (Aramaki)

Belki de E. Oda sona en güçlü amirali sakladı. Yani Aramaki en güçlü amiral olma potansiyeline sahip. Özellikle sona saklamış olmasının altında başka sebepler olabilir. Sakazuki de Kuzan ve Borsalinodan sonra gösterildi ve en güçlüleriydi.

Bizi şaşırtacak bir senaryo çizecek diye düşünüyorum bu karşılaşma ile ilgili.
 
Kimse de demiyor ki 2 meyveli bir çok bölgeyi ele geçiren teachin ödülü neden daha düşük?
Teach aksiyon olarak komutanlarla savaştı Luffygil imparatorla. Oyaji'nin ölmesinde dahli olsa da yapan o değil neticede. Çift meyveyle yaptığı sükse ve intikamcıları yenip bölgeye çöreklenmesinin karşılığıdır o ödül.
 
Bir şey kafama takıldı bu şeytan meyvelerinin kendi iradeleri var denildi. Luffy'nin meyvesi diğer meyvelerle iletişime geçmiş midir.? Çünkü luffynin ne zaman başı derde girse birileri tarafından ölümden kurtarıldı. En ihtiyaç duyulan kişi yada meyve hep orda biter olurdu. Örneğin buggy luffyi idam etmeye çalışması. Bu nika dediğimiz meyve bir yandan kendisini korumak için diğer meyvelerden yardım isteyebilir midir ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık