Sen bana küssün sanıyordum yorum yapman iyi oldu.Buggy rahat alır. Kesilemeyen adama kanca mı sokacak ? Kurutmaya kalkarsa da parçalara ayrılır.
Sen bana küssün sanıyordum yorum yapman iyi oldu.Buggy rahat alır. Kesilemeyen adama kanca mı sokacak ? Kurutmaya kalkarsa da parçalara ayrılır.
%80. Kalan %20'de mal editörlerinin hacı bak böyle bir şey vardı deyip fitneyi verme ihtimali.@Dattebayo..! Oda'nın şu kırmızılı kapağı hatırlayıp Buggy'yi Yonko yapalım diye bir anda karar vermesinin ihtimali nedir sence?
Arada birbirimize sallayalım Reyting olsun ama yeri geldiği zaman birbirimizi kollayalım geçinip gidelim buralarda hep biz olalım diyorlarAcun'un Survivor'a aynı kişileri sürekli çağırması gibi. Herkes birbirini tanıyor yarışmada. Aynısı.
Sen birde bana sor onu..@King Dostum hangi karakterin fanı olsan diğer bölüme ölür bu şansla. Korkmaya başladım.
Ne özürü la? Crocodile hakkında dediklerin için ben sana hatersin diyorum ki sende kabul ettin bunu. Anca ''az haterim'' gibi saçmalıyorsun.@Sir Crocodile
Hocam hani
Bigginin yinki ilmisi cirikiya giri daha zor sen hetirsin
diyordun.
Şöyle 1 oldu. Özürumu beklerim
Crocodile yüksek zorluk.@Sir Crocodile Buggy vs Crocodile kim kazanır?
Her şey olabilire alıştırdı adam artık bizi. Nikadan sonra hiçbir şey şaşırtmaz beni diyordum ya ama adam harbiden goda yani sınırı yok herifinZihnini bir oyunu sana, bu olayı normalleştirmeye çalışıyor. Oda Sendromu