Buggy'nin kelleye doğru uçan Croco'yu Mihawk'ın durdurup racon kestiği sahneyi çizse de alemlere aksak
Databook gibi adamsın Alpa mangakanın seride işlemeye vakit bulamadığı her bilgiyi senden almak çok hoşuma gidiyorNe ikisi? Kuşun kanadı gidince ikiye mi bölünmüş oluyor?
En fazla 0.15 i gitti.
Mihawk '' Kaptanıma dokunma. O korsanlar kralı olacak adam!''Buggy'nin kelleye doğru uçan Croco'yu Mihawk'ın durdurup racon kestiği sahneyi çizse de alemlere aksak
Öngörüş kısmına yazdım onu.Yok artık ne iftirası. Spoiler yorumlarına yazdın ya işte Ryokugyu ile ilgili bir spoiler.
Yanlız Buggy Crocodile'dan korkuyorken Mihawk'dan kokmayıp saldırıyordu. Siz bunu yorumlayın asıl...Kumdan kale mi yoksa camdan vazo mu yapar
Spoiler da sahne olduğu en net bölüm paylaştığın ''Crocodile'' kısmı. Ne korkusu?İçini bir korku saldı ama hissettim. Umarım doğru çıkar Croco kısmı.
Sen hala konuşuyon mu?Yalnız bölümdeki en mantıklı(tek mantıklı) iş olur bu
Shanks ın tayfası da öyle, Tayfa üyeleri güç olarak birbirine yakın. Amiral = Yonkou diye bir eşitlik yok, One Piece de genel olarak herhangi bir eşitlik yok, Amiralin yendiği kişilerin ikiside ağır yaralı, Onları bandajlayacak bir Chopperları yok, birinin kanadı diğerini kolu kopuk, bir off-panel spoiler yüzünden hemen gelin güvey oluyorsunuz, büyük ihtimal olan şu, Wano ya gelirken yolda bu ikisine rastladı, hasarlı oldukları için yeteneği ile besinlerini alıp iyice etkisiz hale getirdi ve zayıflattı onları. Geri dönerken de eli boş dönmesin diye götürür belki bu ikisini.Amiral = Yonkou. Nasıl Kaido'nun King ve Queen'i aynı anda alabilecek olmasına şaşırmazsam, bir amiralin sağ ve sol kolu aynı anda almasına da şaşırmadım ben. Bizim tayfa bunun tek istisnası olur ileride çünkü seri sonu Zoro'nun minimum yonkou ayarı olacağı kesin bence.
Şunu duyar gibiyim şimdidenMihawk '' Kaptanıma dokunma. O korsanlar kralı olacak adam!''