Ben spoiler konusuna bir şey yazmadı la iftira atma.Geçenlerde @Montana'da bir spoiler yazmıştı. Ama o direkt kafasından sallamıştı galiba. Benimki yine daha makul.
Ben spoiler konusuna bir şey yazmadı la iftira atma.Geçenlerde @Montana'da bir spoiler yazmıştı. Ama o direkt kafasından sallamıştı galiba. Benimki yine daha makul.
Sana bilenmiş yavaş yavaş kıvama geliyorBen spoiler konusuna bir şey yazmadı la iftira atma.
İçini bir korku saldı ama hissettim. Umarım doğru çıkar Croco kısmı.Kingcilere ve Mihawkcılara de bunu. En sahte spoiler olduğu belli olan durum Crocodile olayı...
Yalnız bölümdeki en mantıklı(tek mantıklı) iş olur buKingcilere ve Mihawkcılara de bunu. En sahte spoiler olduğu belli olan durum Crocodile olayı...
Pişmanlık ne kelime mahcubiyet var.Law'ın Kid'in tayfa zayıf henüz hazır değiller imparatorluğa diyorduk geldiğimiz noktaya bak inermisin çıkarmısınLaw'dan yonko mu olur diyenler pişman şimdi hahahahahaha.
Yok artık ne iftirası. Spoiler yorumlarına yazdın ya işte Ryokugyu ile ilgili bir spoiler.Ben spoiler konusuna bir şey yazmadı la iftira atma.
Ne ikisi? Kuşun kanadı gidince ikiye mi bölünmüş oluyor?Bizimkiler tıbbi yardımla 1 haftada zor kalkıyorsa, Zoro'nun gerçekten ikiye böldüğü King kötürüm yakalanmıştır amiral'e, kanatlarını kırdılar yakışıklının alkjsdlkjadslkj