Buggy ve Law dışarıda kalsın, tayfaları kapışsın, Buggy'nin tayfası kahvaltı niyetine yer Law'un tayfasını. Adam akıllı tayfası olmayan, kaptanı olmasa tek başına 2 ada bile gezemeyecek olan tayfalar yerine bunların Yonko tayfası olmasını 20 defa falan yeğlerim.
Fuji'de falan Marco'dan öyle üstün bir şey görmedim, karşılaştığı Kizaru'dan da geri kalmadı.Sağlam adamları 5 dakikada madara edip fişlerini çekmişse zaten olay çok başka bir boyuta geçer. Marco en fazla oyalar Red amiralleri adamın olayı o yıl olmuş 2022 hala daha Marco = amiral modundasın çık lan şu moddan artık yeter
Law'ın pijamalı ikizleri parça pinçik eder bunları.Buggy ve Law dışarıda kalsın, tayfaları kapışsın, Buggy'nin tayfası kahvaltı niyetine yer Law'un tayfasını. Adam akıllı tayfası olmayan, kaptanı olmasa tek başına 2 ada bile gezemeyecek olan tayfalar yerine bunların Yonko tayfası olmasını 20 defa falan yeğlerim.
marconun yeri çok ayrı ben amirallerin marcoyu alamayacağı düşünüyorum ama marconunda amiralleri alacağınıda düşünmüyorum marcoyu ayrı bir kefeye koymak gerek forum olarak.Fuji'de falan Marco'dan öyle üstün bir şey görmedim, karşılaştığı Kizaru'dan da geri kalmadı.
Görürsek çıkarız o moddan
Ayrı bir kefeye koyulacak tek sağ kol Beckman çıkar o da beklentileri karşılarsa.marconun yeri çok ayrı ben amirallerin marcoyu alamayacağı düşünüyorum ama marconunda amiralleri alacağınıda düşünmüyorum marcoyu ayrı bir kefeye koymak gerek forum olarak.