Tanrının rütbesini neden düşürelim kiAbi luffy yerine usopp'u yonko yapsak daha komik olmazmı
Tanrının rütbesini neden düşürelim kiAbi luffy yerine usopp'u yonko yapsak daha komik olmazmı
Yine haklı çıktık deseneMihawk o kadar güçlüyse neden imparator değil?
Şu argümanla en az yüz kere karşılaşmışımdır, savaşmışımdır. Bu argüman bugün çürüdü ama keşke çürümeseydi de ben uğraşmaya devam etseydim diyorum. Allah ölümün bile hayırlısını versin, derler ya; onun gibi bir şey.
Bushido bu avatarı kullanmadı ya ildiğim kadarıyla. Spoiler senin ayarlarını bozmuş Dattem.Seni bushi sandım dedim bu niye düzgün yazıyor aynı avatarları döndürüp döndürüp kullanmayın lan
Mahir bu konuda ciddi değilsindir umarım.Sağlıklıyken Sağ Sol kol bir amirali indirir
Yonkoulukta asıl mesele şahsi güçtür. Ortada güçlü bir kaptan yoksa eğer o tayfa çöptür. Yonkou tayfalarındaki caydırıcı etken tayfa değil kaptanın kendisidir. Law şu an gazeteye ilan verse bunlar gibi tonla adam toplar. Şu muhabbeti çok zor bir şey gibi lanse etmeyin artık. Gören de Law yana yakıla adam arıyor da bulamıyor sanır.Buggy ve Law dışarıda kalsın, tayfaları kapışsın, Buggy'nin tayfası kahvaltı niyetine yer Law'un tayfasını. Adam akıllı tayfası olmayan, kaptanı olmasa tek başına 2 ada bile gezemeyecek olan tayfalar yerine bunların Yonko tayfası olmasını 20 defa falan yeğlerim.
Doğru ama bizim dediğimiz gibi değil. Çünkü herkes olabiliyor şu senaryoda.Mihawk’ın tayfası olsa… öylr Buggy gibi troll de olmazdı… baya baya güçlü bir Yonko tayfası kurabilirdi… yani istede Yonko olur seçeneği doğruymuş aslında…
Haklı çıktık ama bir anlamı kalmadı. Boşluğa düştü muhabbet daha çok.Yine haklı çıktık desene
Kim ortadan kalkıyormuş? Biz sevdik mi tam severiz, siz ne derseniz deyin arkasındayım King'in.La 1 tane hayranı var o da bu bölümle ortadan kalkacak zaten kingciler ne demek
Kullanmıştır gerçi buna benzeyen bir şey de kullanmış olabilir Zoro avatarları Süreyya hanımın muhteşem değişimi kıvamında oluyor geneldeBushido bu avatarı kullanmadı ya ildiğim kadarıyla. Spoiler senin ayarlarını bozmuş Dattem.
cidden one pieceyi tükettin ve buggy ile usopp senin için çöp mü senin için bu seride karakterin değeri sadece ne kadar güçlü olduğu ile mi ilgiliGüçlü olan hiçkimse Buggy'i güçlü görmez,göremez. Oda bunu kendi açıkladı.Bu bölüm spoilerler doğruysa en fiyasko one piece bölümlerinden biri olacak nedir bu odadaki çöp karakterleri güçlü gösterme sevdası önce usopp sonra Buggy böyle bir saçmalık olamaz arkadaş.Luffy, kidd, law aynı ödülde mi gerçekten kafa dumanlıyken çizmiş bölümü heralde