Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekip ateş ediyor maşallah neredeyse Law'ın tayfası kadar varlar
Buggy ve Law dışarıda kalsın, tayfaları kapışsın, Buggy'nin tayfası kahvaltı niyetine yer Law'un tayfasını. Adam akıllı tayfası olmayan, kaptanı olmasa tek başına 2 ada bile gezemeyecek olan tayfalar yerine bunların Yonko tayfası olmasını 20 defa falan yeğlerim.
 
Sağlam adamları 5 dakikada madara edip fişlerini çekmişse zaten olay çok başka bir boyuta geçer. Marco en fazla oyalar Red amiralleri adamın olayı o yıl olmuş 2022 hala daha Marco = amiral modundasın çık lan şu moddan artık yeter
Fuji'de falan Marco'dan öyle üstün bir şey görmedim, karşılaştığı Kizaru'dan da geri kalmadı.

Görürsek çıkarız o moddan :ehe:
 
İşin en üzücü yanı şu. Okuyucular olarak zaten Buggy'nin ezikliğinden ve yeteri kadar önemi olmamasından rahatsızdık. Bu adamın yerine kütük koysan bebeyken görüp soluduğu o ortamdan çıktıktan sonra en kötü sağ kol gücünde bir şey olurdu. Karaktere az biraz önem verip güçlendirmek yerine sadece maskara etmeyi tercih etti mangaka. Mesela Marco seviyesi bir Buggy hayal edin etrafında da inanılmaz güçlü tipler olsun boş adalara çöksün falan kimse yonko olmasından rahatsız olmazdı. Üstüne iyi makara olurdu herkes mutlu olurdu anasını satayım.
 
Herhalde Ryokugyu'da Kizaru'nun tezatlığı tarzı bir şey olacak. Çok karizmatik bir tipe sahip ama çok gülünç bir meyveye/ yeteneğe sahip olacak. Diğer amiraller gibi havalı hareketler yapmayacak gibi duruyor ama hayırlısı.
 
Yeni imparator konusu ilk çıktığından beri Law ve Kid'in imparatorluğuna şans vermemiştim.Dayanağımda ikisi de çok güçlü olsa da ekipleri vasat kalıyordu.Yeni imparatorların Shanks Teach ve Luffy olarak kalacağını tahmin etmiştim adam Buggy dedi... Law ve Kid fanı arkadaşlardan özür diliyorum.Kid ve ya Law'ı al Buggy ve ekibinin karşısına koy tüm ekibi ve Buggy'i öpmeleri 3 dakikalarını almaz o 3 dakikanın 2 dakikasını da bunları nasıl öpersem daha tatlı olur diye düşünerek geçirirler.Sırf şu trol geyiğini yapmak için yaptı bunu.Daha önce God ussop muhabettinde de yaptı ama orada bir dayanak vardı Ussop kızı bayıltım sadece Law ve Luffy'i kurtarmadı onlarca adamı oyuncak hallerindden döndürdü.Allahını seversen Buggy ne yaptı nasıl bu noktaya geldik.
 
Fuji'de falan Marco'dan öyle üstün bir şey görmedim, karşılaştığı Kizaru'dan da geri kalmadı.

Görürsek çıkarız o moddan :ehe:
marconun yeri çok ayrı ben amirallerin marcoyu alamayacağı düşünüyorum ama marconunda amiralleri alacağınıda düşünmüyorum marcoyu ayrı bir kefeye koymak gerek forum olarak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık