Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyanışa mı gerek var bölmesi için. :dd.d Ama bir şey fark etmez tabi kendi bölünme özelliği var. :d
Yav onu demiyorum, Kaido ve Big Mom'ı ışınlayamıyor mesela Law. Ama uyanış ile içlerinden kılıç geçirebiliyor. Aynı şekilde Luffy Kaido'yu lastiğe çevirebiliyor. Uyanış gücünü haki durduramıyor. Yani Buggy uyanış açarsa bölemeyeceği kimse yok Law'un bölme gücünden güçlü olur.

ufakta olsa doffynin marinefordda moriayı indirirken olan konuşması olabilir o konuşma zaten imuyu değilde goroseileri işaret ediyordur başkada hatırlamıyorum cidden sonradan galiba
Çok basit bir şey bu ya. Hani öyle birinin var olduğuna dair atıyorum gorosei "o kişiye danışmalıyız sanırım" gibi bir şey dese sen zaten bunlardan daha üst biri var demek ki dersin. Ama hiç yok öyle bir şey. Doffy nin kastı tamamen kutsal ejderler ile ilgilidir kendisi de öyle zaten yani başka birinden emir alarak değil de bizzat kendini ortaya koyarak demiştir o "hayır daha üstten" lafını

bazı arkadaşlar saboyu 2. ace vakası , robinide 2. robin vakası olmasından korkuyor yahu her arc zaten birbirinin kopyası sizi anlamak güç. Bırak olsun mf için sebep çıksın ne bileyim bilensinler. Tayfa o zaman yenilmezse hiç,bir şey olmazsa okumayalım bile seriyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık