Aslında meyvesi iyi. Law'ın meyveye benziyor uzaktan.Buggy'nin meyve uyanışı böyle birşeyse BEN TAMAMIM!
Aslında meyvesi iyi. Law'ın meyveye benziyor uzaktan.Buggy'nin meyve uyanışı böyle birşeyse BEN TAMAMIM!
Sadece bölünebilmesine dersin onu.Aslında meyvesi iyi. Law'ın meyveye benziyor uzaktan.
Uyanış haki barajını geçiyor ama, Law'un meyve güçlü hakili olanları böyle bölemez Buggy bölebilir mesela uyanış açarsa.Sadece bölünebilmesine dersin onu.
MW konuşunca başıma ağrı giriyor yav. Adam ölmeyen final canavarı gibi o kadar patlamaya rağmen gelip karşı koyuyor. Ölümsüzlük yazmış. @Millennium Wizard
Ama mesela bence biri buna kurşun sıksa işlemez logia gibi, sarmaşık falan olur içinden geçer.
Vakit geldi. Yeter uzaklara baktığı, icraat zamanı.niye mi yakalandı adam amirallerle savaştı 2 amiralin olduğu yere yonkou atsan yine yakalanır ama yakalanacağına ölsün daha iyi 2. kez ace olayı bilemiyorum yani
Meyveyi iyi kullanıyormuş deriz. Paramecia'da kullanıcı çok fark ediyor.Ama mesela bence biri buna kurşun sıksa işlemez logia gibi, sarmaşık falan olur içinden geçer.
Ryo nun yeteneği alexander andersonun helenanın çivisi sonrası gücüne benzettim.Ama mesela bence biri buna kurşun sıksa işlemez logia gibi, sarmaşık falan olur içinden geçer.