Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ağaç, diken vs tabanlı yetenekler her seride başa bela oluyor. Vurup kırsan sonu yok. Delici özelliği de var. Bunun üzerine bitkinin temel özelliklerini de kullanınca adam korkunç oluyor. Bakalım bu adamın kısacak mı yeteneklerini yoksa saldım artık mı diyecek göreceğiz.

bu seride sevdiğim bi amiraller kaldı çünkü adamları görmüyoruz en azından 500 bölüm önceki gibidir diyoruz bizimkilere bak bide püüü

Greenbull da ciddi tehlikede hissettim. O korku tedirgin havayı verdi. Ama tipini çok beğenemedim. Zorladım ama mehh. Diğer amirallerde ki gibi karizmatik gelmedi bana.

Merak ettiğim konulardan birisi de Buggy ne yaptı da yonko oldu?

Ben Buggy'nin gücünden çok ticaret başarısı nedeniyle yonko olduğunu düşünüyorum.Çünkü en son ticaretle uğraşıyordu bu adam.

Bana öyle birşey söyleyin ki Buggy'nin yaptığı ticaret hükümet tarafından çok büyük bir tehdit olarak algılansın?

Buggy yoksa gücünden dolayı yonko yapılmamıştır.UMARIM...

Uyanışa mı gerek var bölmesi için. :dd.d Ama bir şey fark etmez tabi kendi bölünme özelliği var. :d
Buggy bu meyveyi adam gibi kullansa adam gibi darbe bile almaz aslında. Ayakların yerde kalması gibi bir dezavantaj vermiş adama ama herifin üstünlük kurduğu köylüler dışında kimse de yok yani. O açıdan gereksiz bir dezavantaj. Gerçi geçmişte ne düşündü şimdi ne düşünüyor Allah bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık