Birader ben Oda bir pijlik yapabilir de dediydim. Normalde hak ettiği 3 Milyar ise Kid ve Law'ın ki ne yani? Bir sıkıntı yok mu orada?Ben ödülü 3 milyar olur dediğimde çok az yazmışsın diyordun. Bir bildiğimiz varda konuşuyoruz.
Birader ben Oda bir pijlik yapabilir de dediydim. Normalde hak ettiği 3 Milyar ise Kid ve Law'ın ki ne yani? Bir sıkıntı yok mu orada?Ben ödülü 3 milyar olur dediğimde çok az yazmışsın diyordun. Bir bildiğimiz varda konuşuyoruz.
Kid ve Law 2 alsa dengeli olurdu diye düşünüyorum, hoş bana göre Kid'in biraz daha az olmalıydı ama neyse.Birader ben Oda bir pijlik yapabilir de dediydim. Normalde hak ettiği 3 Milyar ise Kid ve Law'ın ki ne yani? Bir sıkıntı yok mu orada?
Ryokugyu kingle quueni höpletiyor:Reis ölmüşün gömenin yok adam mideye hüpletti hala tartışma derdindesin. Biraz yas tut yav.
Kid ve Law'ın ödülünü bende fazla buldum. 2de bırakmalıydı Luffy daha büyük iş yaptı onlara göre. Ama şu anki ödülü az değil bence Luffy'nin olması gerektiği gibi.Birader ben Oda bir pijlik yapabilir de dediydim. Normalde hak ettiği 3 Milyar ise Kid ve Law'ın ki ne yani? Bir sıkıntı yok mu orada?
Zorici gözyaşı, en sevdiğim.Kid de ayakçı oldu ne yapacağız xD
Momo'nun yeni hali de eli yüzü düzgün nadir karakterlerden.Şu mangada bana tek eğreti duran şey Oden. Yani sanki yırtık dondan çıkar gibi seriye sokuldu. Çok saçma övüldü ve birden top klas karakterlerle bağlantıları çıktı. Wanoda beklediğim şey biraz ciddiyeti fakat eli ayağı düzgün çizdiği 3 karakter gördüm. Kyoshiro, sukiyaki ve Zoroya benzeyen eleman. Gerisi şirk maymunu gibi. Bir de çok iğrenç duran Yamatonun Oden takıntısı.
Ödül çok az. + 3 Milyar deniliyor. Umarım doğru çıkar.Kid ve Law'ın ödülünü bende fazla buldum. 2de bırakmalıydı Luffy daha büyük iş yaptı onlara göre. Ama şu anki ödülü az değil bence Luffy'nin olması gerektiği gibi.
Abi en güçlüsü zaten.Saka>herhangi bir amiral.O meyve hata affetmez.Ryoukugyunun meyveye bakarsak Akainuya karşı hiç şansı yok.
Akainu ebedi olarak Denizciler'in en güçlü amirali olmaya aday biri.