Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında aklıma fikir geldi.

Yamato'num hayali de kendini bulmak olur? Sırf özgürlük meselesi çok bayattı zaten korsanlığın tanımı özgürlük One Piece'de.
Olabilir. "Özgür olmak için kendin olman elzem" demiş Luffy. Yamato da özgür olmak için kendini arayışa çıkmak isteyebilir. Yine de tayfaya gelmeyecek bence.
 
Yazıtların yazılması ve Pluton'un yapılması aynı dönemde gerçekleşiyor. Pluton eğer Wano'da çıkarsa, Oda yine biz okurları kandırmış olacak. Çünkü geminin Arabasta'da olduğunu gösteren tartışmaya kapalı emareler var.
Tamam işte reis yazılarla pluton aynı zamanda yapılmış, herkes plutona dair bilgileri yazıtlardan öğrendiği için alabastada olduğunu sanmaları normal.

Bana göre bu olay böyle bile olsa saçmalığın daniskası, odayı savunmak için demiyorum yani. Sadece odanın kafasından geçeni anlamaya çalışıyorum çünkü saçma da olsa bir şekilde plutonun wanoda olmasını bir şeylerle açıklamak zorunda.
 
Şu mangada bana tek eğreti duran şey Oden. Yani sanki yırtık dondan çıkar gibi seriye sokuldu. Çok saçma övüldü ve birden top klas karakterlerle bağlantıları çıktı. Wanoda beklediğim şey biraz ciddiyeti fakat eli ayağı düzgün çizdiği 3 karakter gördüm. Kyoshiro, sukiyaki ve Zoroya benzeyen eleman. Gerisi şirk maymunu gibi. Bir de çok iğrenç duran Yamatonun Oden takıntısı.
 
Ryoukugyunun meyveye bakarsak Akainuya karşı hiç şansı yok.

Akainu ebedi olarak Denizciler'in en güçlü amirali olmaya aday biri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık