Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kozukilerin wanoya ne hayrı olmuş ki bundan faydalı bir şey yapmasını bekliyorsunuz.
dede öldüm numarası yapmış.
baba gençliğini wano serserileriyle takılarak geçirmiş. wanonun başına geçeceğine, wanoyu ne idüğü belirsiz bir herife bırakıp, korsan tayfalarında gününü gün etmiş. wanoya imparator çökünce, wb yada roger tayfasını çağırayım dememiş, wanolulara nispet yapar gibi, 5 yıl dans etmiş. bir çocuğu pavyona düşmüş, diğeri laboratuvar faresine dönmüş.

fazla ağır oldu sanki :)
Monkey D. Luffy önderliğindeki ittifak kuvvetleri, maalesef Wano'ya irticayı geri getirdi. Fazla söze gerek yok. En hafif tabirle şunu söyleyebilirim ki Wano'dan adam çıkmaz.

Şu Wano da ki tek adam gibi adam Ryuma imiş anasını satayım… o olmasaymış bu Wano’nun içinden geçerlermiş ki geçtilerde. Biri bütün olanlara göz yumup bir maskenin arkasında korkak gibi saklanır… diğeri gelir ülkenin halini görüp… ben yolculuğuma devam edeceğim deyip çeker gider… bu Kozuki erkeklerinin kanı bozuk…:artiz:

Ryokgyu bildiğin, kaslı ama çok güçsüz gereksiz yan figüran çarlara benzemiş biraz da afro amerikanlara benzettim tip olarak. Daha iyi beklerdim hiç amiral karizması yok.

Orochinin babası fail.

Luffy zaten 2 milyar ödülü vardı, law ve kid big momu ortak indirdi ödülleri 3 oldu luffy kaidoyu tam olarak tek indirmesede büyük ölçüde tek indirdi ödülü 3 olmuş az geldi bu da fail. Ya da bu acaba big momun daha güçlü olduğunu ve kid ile lawın daha büyük bir şey yaptıklarını mı gösteriyor bilemedim. Ama nerden baksan fail bana göre.

Buggy epic fail.

Bilemedim seri doyurmuyor. Bazen düşünüyorum acaba sadece korsanfan mı rahatsız serinin gisişatından sadece türkler mi gömüyor diyorum yabancılar da acaba bu kadar önemsiyor mu bu kadar gömüyor mu merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık