Beğenmiyorsan takip etme kardeşim263 sayfa ne yazdınız bu kağıt müsveddesi icin ?
Beğenmiyorsan takip etme kardeşim263 sayfa ne yazdınız bu kağıt müsveddesi icin ?
etmiyorum 250 sayıdır düzenli zaten. ne kadar acınası durumda olduğunuzu görmek için girip keyif alıyorumBeğenmiyorsan takip etme kardeşim
Foto paylaşacağına oku.263 sayfa ne yazdınız bu kağıt müsveddesi icin ?
Yok, asıl anlamı şu " Bu iki vitaminsiz bu halleriyle Big Mom'ı indirdilerse bunlara yonko ödülü verek ama yonko yapmayak"Luffy zaten 2 milyar ödülü vardı, law ve kid big momu ortak indirdi ödülleri 3 oldu luffy kaidoyu tam olarak tek indirmesede büyük ölçüde tek indirdi ödülü 3 olmuş az geldi bu da fail. Ya da bu acaba big momun daha güçlü olduğunu ve kid ile lawın daha büyük bir şey yaptıklarını mı gösteriyor bilemedim
Ben akainuyla sabonun dövüşeceğini ve acein intikamını aynı şekilde akainuyu delerek(önden) sabonun öldüreceğini düşünüyorum.Bu hikaye Amiraller vs Supernova'lara evrilecek abi. Yıllarca korktuğum şey başıma geldi ve Hasırlar vs Denizciler olmayacak büyük ihtimalle...
Fuji vs Zoro
Ryo vs Kid
Aka vs Luffy..
Kizaru vs Sanji. Sanji önce Gion'dan dayak yer muhtemelen.
Aokiji vs Law....
Killer vs Tokikake
Gion vs Bepo...
kıskanıyor olman beğenmemen icin geçerli bi sebep değil !!Foto paylaşacağına oku.
Değil. Sarılıp koklaşırlar.Momo eğer adamsa… dedesi olacak karaktersiz Sukiyaki’yi… vatana ihanet suçundan idam eder… tabii eğer “Adamsa”…