Retcon karakterin babasına ne desek az.Umarım bebekten kastı zührevi ihtiyaçlarını gideren türdendir de daha az hakaret etmek zorunda kalırız.
Retcon karakterin babasına ne desek az.Umarım bebekten kastı zührevi ihtiyaçlarını gideren türdendir de daha az hakaret etmek zorunda kalırız.
Bunlar gibi olmayanları... Bunlar başka.Amirallerim bunlar gibi yuzlercesini bitkisel hayata soktu daha once, bir sey olmaz onlara
Yani o kadar zorluyor ki.. Robin öğretsin işte. Gelenek devam ederdi yani. Bundan kötüsü gelmez diyorsun, spo düşünce yeni bir eşiğe geçiliyor.Retcon karakterin babasına ne desek az.
Saymadım. Spoileri yanlış anladım. 15 sayfa diyor bölüm için. Artı 2 sayfa renkli kapak. Ben 2 sayfa renkli kapağı 15 sayfanın içinde dahil gibi düşündüm.Her bölüm 17 sayfa çift sayfaları tek saymayın.
Dünya zaten karışık. Shichileri temizlemek için bir sürü adam yollamışlardır zaten. Büyük ihtimal yeterli adamları yok.Ryokugyu,donanmanın sizin yarattığınız pisliği temizleyecek gücü yok derken ne demek istedi ?
Böyle baba olmaz olsunBunun altından @Kuroro bile kalkamaz
kozukilerin wanoya ne hayrı olmuş ki bundan faydalı bir şey yapmasını bekliyorsunuz.Kozuki Sukiyaki... Ne desek boş. 25 sene boyunca ülkenin içinden geçiyorlar, beyim oyuncak bebek yapıyor. Bir de Youtube kanalı açsaydın kral, çocuklara yönelik video çekip oradan da ekmek yerdin.