Yahu Buggy'nin seviyesini biliyoruz çünkü. Bak seviye 6. kat mahkumları var başka kaçan görmesek de Teach tayfasına katılanlar haricinde buradan kim gitse Buggy grubunu deşer geçer.Kanıt?
İspat?
Öyle en az 50 adam vardır diyorsun.
Şimdi biraz asljnda bayağı geriden bir örnek vereyim, Doğu Mavi'nin ödül ortalaması 3 milyondu. Luffy'nin teklediği Alvida'nın ödülü 10 küsür milyon mu neydi.
Ya da supernovalar. En kötü nesil dendi. Ama Luffy Law Kid üçlüsğ hariç max başarı dandik bir 4. Komutana yenilmek.
Yani varmaya çalıştığım yer şurası, serideki 100 korsandan 90'i kaale bile almaya gerek duyulmayacak çer çöp tipler. Bizimkilerin muhatap oldukları aslında o %10'luk kaymak tabaka. Tabiki bu kaymak tabaka arasında da devasa farklar var. Ama bu %10 üzerinden tüm korsanları genelleyip 10'larca Kata'nın, King'in falan olduğunu düşünmek hata bence.
Yani Buggy tayfasında seviye 2. kat mahkumlarını bulunduran sıradan bir korsan bakıldığında. Bu adamın çevresinde çk çok büyük isimler mi var? 10 Milyonluk Alvida diyorsun, Cabaji ve Mohji ile mi bu adam Yonkou? Adamın tüm bu noktaya gelmesinin sebebi tamamen geçmiş durumu.
Yani ''Roger tayfasındaydı, Yonkou olan Shanks ile eskiden kardeş gibiydiler'' olaylarına bağlanıyor. Bu noktada da Buggy zayıf birinin böyle bir duruma gelmesi tamamen Oda'nın trollüğüne bağlanıyor...
Tamam 1 tane varmış ben gözden kaçırmışım, yanılmışım. Fakat bu adam bile o kadar önemsiz ki vurgu bile yapılmamış.Al hocam 5. Kat suçlusuKinoko
Kinoko[4] is a former prisoner on Level 5 of Impel Down[2] and is currently a member of the Buggy Pirates, joining after his escape from Impel Down and the Summit War of Marineford.[3] Kinoko is a very large, corpulent man, with tan skin, a round nose, small eyes, a large mouth, and a...onepiece.fandom.com
Yaw bak hala manipülasyon. Ben wb böyle birşey mi dedi diyorum. Anca amatör kandirirsin şu taktiklerle. Adam tayfa övdü dedim sadece
Yani sen bu adam ile gücü ile Yonkou olduğuna inancını mı sürdürüyorsun?
Yahu hala minipülasyon diyorsun. Wb demedin mi yorumda? :S
Gücüne vurgu yaptığını anlatmaya çalışıyorsun bu noktada...