Aga bu oda ölsün, yerine kishi geçsin. Bıktık be. Ulan game of thrones musun sen? Dövüş mangasısın lan, dövüş! Başlatma off paneline. Bu kadar beceriksizlik olmaz ya.
Öfkeyle kalkan zararla oturur. Bir yıl fazla. Bir hafta bilemedin bir ay neyse de sklddşşdDur seni katmıyorum o zaman.Ödüller eşitse modlarımızdan bir tanesini uçursun beni
Ne öfkesi yav işime gelir Kendi serisine bu kadar tiye alan adamın eserini okumamak için bahane olur işte.Öfkeyle kalkan zararla oturur. Bir yıl fazla. Bir hafta bilemedin bir ay neyse de sklddşşd
Bari banlatacaksan plutomdan banlat aldpflfprsş. Ödül nedir?Ne öfkesi yav işime gelir Kendi serisine bu kadar tiye alan adamın eserini okumamak için bahane olur işte.
+18 şeyleri göstermek istememiştir adam.Aga bu oda ölsün, yerine kishi geçsin. Bıktık be. Ulan game of thrones musun sen? Dövüş mangasısın lan, dövüş! Başlatma off paneline. Bu kadar beceriksizlik olmaz ya.
Penisi uçabiliyor falan mı demiş. Ne demiş olabilir ki.
BB çökmüştür oralara çoktan.e şimdi bm imparator değilse kim bölgesine hükmediyor luffy anlarım kaido yenildi artık hükmedemiyorda o zaman 5 imparator olmuş oluyor?
off panel çizmesinin nedeni dövüşleri çok kötü odanın. Dövüş çizemiyor 1000 bölümdür zoroya aynı slashı arttırıyor mesela. Hep aynı kesiş sağ omuz altından karna doğru ben bir gün zoronun rakibine kılıç sapladığını görmedim. Bu adam hikaye yazabiliyor artık oda buggy imparator diye trollük yapıyor bu adamo kaçırıp mangasını gözleri önünde ateşe vercen ki aynı kötülüğü ona yapasın.Aga bu oda ölsün, yerine kishi geçsin. Bıktık be. Ulan game of thrones musun sen? Dövüş mangasısın lan, dövüş! Başlatma off paneline. Bu kadar beceriksizlik olmaz ya.