İki saattir dil döküyorum dinlemedi beni.Hepsi +3 milyar alsa Luffy BM’nin güncel ödülünü geçer. Spoilerciler kimse Kaido ve BM’nin geçemedi yazdı.
Boşu boşuna banlatacan kendini.
İki saattir dil döküyorum dinlemedi beni.Hepsi +3 milyar alsa Luffy BM’nin güncel ödülünü geçer. Spoilerciler kimse Kaido ve BM’nin geçemedi yazdı.
Ben bir yıl ban givi iddiaya girmem arkadaş alslelsGiriyor muyuz .d
Bunlara kalsa Kaido Linlin için Prometheus ve Zeus olmadan beni yenemezsin diyordu yav.Aynı ödüldelerse 1 yıl okumaya da gerek yok zaten.Bahane olur.Hepsi +3 milyar alsa Luffy BM’nin güncel ödülünü geçer. Spoilerciler kimse Kaido ve BM’nin geçemedi yazdı.
Dur seni katmıyorum o zaman.Ödüller eşitse modlarımızdan bir tanesini uçursun beniBen bir yıl ban givi iddiaya girmem arkadaş alslels
İstersen iddia konusu Luffy sonraki bölümde açık cinsel ilişkiye girecek gibi bir iddia olsun(müstehcen örnek için çok özür dilerim arkadaşlar ama seri öylr bir seviyeye geldi ki aklıma Luffy'nim asla yapmayacağo türden bir şey gelmedi. Nika ayağına arkadaşlarına dalabilir, ölecek derim ama bir bölümlüğüne de olsa öldü vs vs)
Onun yerime gel avatar iddiasına girelim senle. Bir haftalığına. Old school.
Dövüş eşleşmelerine göre söylenmiş olamaz mi? Luffy için Kaido'yu geçemedi Law/Kid için BM'yi geçemedidir belki açılımı.Hepsi +3 milyar alsa Luffy BM’nin güncel ödülünü geçer. Spoilerciler kimse Kaido ve BM’nin geçemedi yazdı.
Penisi uçabiliyor falan mı demiş. Ne demiş olabilir ki.Shanks Gorosei ile konuştuktan sonra Buggy imparator oldu. Muhtemelen Shanks Buggy ile ilgili bilinmeyen bir şey söyledi.
Oda yapmıştır bunu beklerim. Eşit olmuştur hepsinin ödülleri.Çok fazla geçmiş olmuyor aslında, takılmaya bilir o kadarına. Luffy'nin alması gereken ödül bu değil. Normal olmaz çünkü. Şaka gibi en az ödülü almış olacak.
Sanmam.Dövüş eşleşmelerine göre söylenmiş olamaz mi? Luffy için Kaido'yu geçemedi Law/Kid için BM'yi geçemedidir belki açılımı.
BM'nin tayfa Yonko tayfası olabiliyorsa Buggy'nin tayfa Korsan Kral tayfası olur.Ödül falan umurumda değil, 8 gündür BM korsanları şurayı mı geçmeye çalışıyor? Baya kaliteli tayfaymış ha...
Tamam bunlar birbirinin ekürisi, enerjilerini seviyor olabilir vs.de Law ve Kid 2.5 M artış alırken Luffy'e 1.5 M artış demek hakaret ya.Oda yapmıştır bunu beklerim. Eşit olmuştur hepsinin ödülleri.