Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e şimdi bm imparator değilse kim bölgesine hükmediyor luffy anlarım kaido yenildi artık hükmedemiyorda o zaman 5 imparator olmuş oluyor?
 
Buggy, Xebec'in çocuğudur demiş olabilir. Zaten ya Shanks ya Karasakal ya da Buggy Xebec'in çocuğu çıkacak. Ancak yonkouluk shichibukailik sistemi gibi hükümetin seçtiği bir sistem değil. Yonkou olarak atanmazsın, halk seni seçer. Karasakal bile o kadar şey yaptı marineford'da. İki meyveyi alıp bir yonkouyu öldürdüğünde bile yonkou olarak anılmadı. Beyazsakaldan kalanlar ve Marco ile intikam Savaşı'ndan sonra yonkou olarak anılmaya başladı. Bu hükümet ya da Oda'dan çok Morgan'ın halt yemesidir bence.
Penisi uçabiliyor falan mı demiş. Ne demiş olabilir ki.
 
Aga bu oda ölsün, yerine kishi geçsin. Bıktık be. Ulan game of thrones musun sen? Dövüş mangasısın lan, dövüş! Başlatma off paneline. Bu kadar beceriksizlik olmaz ya.
off panel çizmesinin nedeni dövüşleri çok kötü odanın. Dövüş çizemiyor 1000 bölümdür zoroya aynı slashı arttırıyor mesela. Hep aynı kesiş sağ omuz altından karna doğru ben bir gün zoronun rakibine kılıç sapladığını görmedim. Bu adam hikaye yazabiliyor artık oda buggy imparator diye trollük yapıyor bu adamo kaçırıp mangasını gözleri önünde ateşe vercen ki aynı kötülüğü ona yapasın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık