Oda japon kızları mizahı ile tavlıyormuş
Yada üçüncü bir seçenek daha var. Belkide en temizi.Ben beckman sağlam çar… ama Shiryu da BB’nin adamı… kime oynayacağını bu sefer iyi düşünmen lazım reyiz…
Ufak bir düzeltme yaptım reis. Ayrıca muşta kraliçesiyle beraber 9lu oluyorlar 3lü değil ya.Aslında Maria ablamız tövbe edip bizim tayfaya gelse… Robin bebeğim ve Nami ile çok iyi bir üçlü olurlardı…
Soyle birsey olsa ah ahYonkouların bölge dağılım haritası var mı?
Zoro fanları çeşit çeşittir. Mesela @RedTeroR'e Zoro fanıyım diyorum inanmıyor.Yada üçüncü bir seçenek daha var. Belkide en temizi.
Zoro fanı olmak.
Ben Robini bıraksam… Robin beni bırakmaz reyiz…Franky ile yaklaştıktan sonra Robin fanlığını bıraktığını düşünmüştüm?
Senin için fesat Datte’ciğim… ben imaj manasında dedim…Güzelim elitist forumu kıraathaneye çevirdiniz ya bunlar nasıl imalar olum :/
Her türden kişi var… bir de dev bir ablamız olsun ne olacak yani…?Bi dev kadınımız eksikti zaten tayfada
Bak çok doğru bir karar olur bu… en azından yerin yurdun belli olur… kskskskskYada üçüncü bir seçenek daha var. Belkide en temizi.
Zoro fanı olmak.
Yamato’yu en sevmeyen kişi sensin burada sanırım… elinde olsa bir kaşık suda boğacaksın ya da kaynar suda… sonuçta Oden… ksksksmskUfak bir düzeltme yaptım reis. Ayrıca muşta kraliçesiyle beraber 9lu oluyorlar 3lü değil ya.
Sence gücüne göre mi yonkou olunuyor?Üçü de aynı ödülü aldıysa niye sadece Luffy imparator oluyor?
Nika'yı gizlemek varken niye resmini bassınlar? Gizlemeyeceklerse o ödül çok düşük.
Kim diyor? Çok az imparatorluk için en az 2 milyar olur.Buggy’nin odulu 1.3’ymis diyorlar :O