Zoro fanı olmak için neler gerekli? Sana inanmadıklarına göre şüpheli bir şeyler var demek ki.Zoro fanları çeşit çeşittir. Mesela @RedTeroR'e Zoro fanıyım diyorum inanmıyor.
Zoro fanı olmak için neler gerekli? Sana inanmadıklarına göre şüpheli bir şeyler var demek ki.Zoro fanları çeşit çeşittir. Mesela @RedTeroR'e Zoro fanıyım diyorum inanmıyor.
Kid ve Law ayarı çekip "bizden izinsiz kimse bizden birini alamaz" derse ve Ryo'yu tokatlarsa, bunların alayı Kid Law'a katılabilir. King, Queen, Jack sıkıntı ama.King, Queen, Jack, Who, Sasaki'yi alsın yeter. Maria ve iki kardeş Kid veya Law'ın tayfaya yakışır.
Luffy övdüğün an ocak dışısın.Zoro fanı olmak için neler gerekli? Sana inanmadıklarına göre şüpheli bir şeye var demek ki.
Öyle suyun başını tutmuş çarıklı erkani Alp ki bu buggy, yalnız fanlardan kestiği cezayla youtuberldan sırf girdi çıktıya aldığı mizahı diğer mangalara dağıt japonya abat olurSoyle birsey olsa ah ah
Sen onlara bakma.Zoro iyidir severiz.Zoro fanı olmak için neler gerekli? Sana inanmadıklarına göre şüpheli bir şeyler var demek ki.
Seride bir karakter olsam Kaido olup denize atardım Yamato'yu.Yamato’yu en sevmeyen kişi sensin burada sanırım… elinde olsa bir kaşık suda boğacaksın ya da kaynar suda… sonuçta Oden… ksksksmsk
Kardeşim luffy öven ocak dışıysa, sizinkilerin yarısı ocak dışı kalıyor. Çok gördüm luffy öven.Luffy övdüğün an ocak dışısın.
Kardes burasi spoiler sen onu zoro gercekleri basligina mi yazsaydin acaba fkkdkd Gerci artik buggy gercekleri de olur.Öyle suyun başını tutmuş çarıklı erkani Alp ki bu buggy, yalnız fanlardan kestiği cezayla youtuberldan sırf girdi çıktıya aldığı mizahı diğer mangalara dağıt japonya abat olur
Boşver Zoro'yu Kral seni bizim tarafa bekleriz.Yada üçüncü bir seçenek daha var. Belkide en temizi.
Zoro fanı olmak.