Harbiden öyle yav… ne kadar özendiği şu olaydan bile belli zaten…Çok karizma aktörlerden aparmış Allah'ı var şekil adamlar
Harbiden öyle yav… ne kadar özendiği şu olaydan bile belli zaten…Çok karizma aktörlerden aparmış Allah'ı var şekil adamlar
Bugünler de geçecek inşallah. Ben sağ kolcu adamım bize Buggy fanlığı yakışmaz. Shiryu veya Ben Beckman fanı olabilirim ileride.Reyiz senin adam ilk anket kazandığı gün… Amiral tarafından yendi… bu hayat sana gülmüyor… gel Buggy fanı ol… Adam KK’liğe kadar gidecek gibi…
Katanası da var bu amiralin. Ayı gibi karizma olup bir de kılıç kullanacak. Wano'da aradığımız karizmatik samurayı bu adamla gidereceğiz. Samuray olmasa da kılıç ustası belli ki.Harbiden öyle yav… ne kadar özendiği şu olaydan bile belli zaten…
Şu satten sonra Buggy’nin yapamayacağı şey yok… yakında Im’in koltuğuna bile oturur bu palyaço…Burada da gelecekte amiral olacağının ön gösterimi yapılmış. Koltuk şu an sıcak geliyor ama herkes nasibini alır one piece'te.
Çok garip adamlar ya… yani kendi kültüründen bir şeyler yansıtacağım derken çok şeyin içinden geçti…Ölü japon tapıcılığı işte, hükümete yasaya tapar bunlar yasanın zorbalığı adaletsizliğini gösterir ama uygulayana saygı duyar.
Ben beckman sağlam çar… ama Shiryu da BB’nin adamı… kime oynayacağını bu sefer iyi düşünmen lazım reyiz…Bugünler de geçecek inşallah. Ben sağ kolcu adamım bize Buggy fanlığı yakışmaz. Shiryu veya Ben Beckman fanı olabilirim ileride.
Güneş Gözlüğü de unutmayalım… “sadece ölüler görür” tadında bir herif olabilir…Katanası da var bu amiralin. Ayı gibi karizma olup bir de kılıç kullanacak. Wano'da aradığımız karizmatik samurayı bu adamla gidereceğiz. Samuray olmasa da kılıç ustası belli ki.