Beyler ben spoiler'ı okuduğumdan beri kafamda bu çalıyor, nasıl geçer? yardımcı olabilecek biri var mı?
Oraya özellikle "mantığını açıklar" yazmışım di' mi?Kendi kurguladığı evrene terse düşüyor ve inkar ediyor. Zaten hep troll ve eğlenceli bir yönü de mi vardı diyeceğiz?
Ah bakın neler yapabiliyorum, tam tersi işlerde yapabiliyorum mu bu, neyi kanıtlamaya çalışıyor? Büyük yazarlık mı şimdi bu?
Yok yani demek istedigim iyi kurgu yapip ovulse eyvallah da her yaptigi naneyi hakli cikarmaya calisinca gozumde oda’dan daha beter oluyor insanlar. Kraldan cok kralci misali.Aynen, bu yaptıklarına tepkiler çığ gibi olsa, belki yapmayacaktı böyle saçmalıklar.
Götü çok kalktı Oda'nın. Oda'yı bu hale getiren yine bu tipler, bunlar da çoğunlukla Japon abazan okuyucuları ve Oda tapıcıları.
Buruk mutluluk dediği ölen üç kişidir işte. Kimin umurunda bilmiyorum gerçiodanın editörü: Wano sonu buruk mutluluk olacak.
Olan: İçek,eğlenek.
Amiralleri de bitirecek Oda, eminim yani bu konuda.Lordluğun bittiğini göstermek için buggy lord olmuştu şimdi yine aynısını yapıp ilan etti.Bu yüzde yüz ciddidir yonko severler kaybetti amiralciler kazandı.
Herhalde ölen İzo, Ashura felanı filanı kastetti.odanın editörü: Wano sonu buruk mutluluk olacak.
Olan: İçek,eğlenek.