Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hükümet Luffy'nin şuanki meyvesiyle ilgili gerçeği ilk kez IM-Sama'dan öğrenmiş olabilir.

IM, belki de Goroseilere bu görüşmede lastik özelliği gösteren Zoan türünde bir meyvenin varlığından bahsetmiş,Joy Boy/Nika ile gerçekleri açıklamış ve bu meyvenin gerçek adını şeytan meyvesi kitabında değiştirilerek Gomu Gomu no mi olarak isimlendirildiğini Goroseilere ilk defa açıklamış olabilir.

Yani Goroseiler meyvenin varlığını ilk kez IM'den duymuş,Joy Boy ile gerçekleri öğrenmiş ve IM'in talimatıyla şimdi harekete geçmiş olabilirler.

Bu durum Goroseilerin hem Gomu Gomu no mi ile olan gerçeği nereden bildiklerini ve neden eskiden değilde şimdi harekete geçtiklerini açıklar.
Ohara katliamı sırasında dünyanın sırlarını biliyordu gorosei meyve ve joyboy hakkında bilgi sahibi olması lazım . hadi meyvenin adın değiştirdiklerini onlar bilmiyor diyelim (bana mantıklı gelmiyor). sonuçta bizzat dünya hükümeti değiştiriyor bunu , illa kayıtlarında vardır ki ileride karşılarına çıkarsa durumun ne olduğunu anlayıp ona göre tepki versinler. Ki 2 yıl önce karşılarına çıktı meyve. Ama Senin dediğin senaryoda İmu-sama nın yeni talimatının bu yönde olduğunu varsayabiliriz.
 
Beyler size bir sorum var?

IM, sizce mangada/animede gördüğümüz silüetin ismi midir yoksa Joy Boy gibi bir ünvanı mıdır?

Bununla ilgili kafamda birşey düşünüyorum da.Düşüncelerinizi merak ediyorum.
İm maşa gibime geliyor bana
Biri tarafından yönetiliyor gibi
Kralsın fakat ev kuşu gibi takiliyorsun hiç mantıklı değil.
 
Bi imparatoru kendi mekanında, sayısal dezavantaja rağmen, CP'nin müdahalesine rağmen yenen çocuk bu ödülü hak etmez ama boş tipleri öldürüp şeker ülkesinde bi tarafını büyüten kadın hak eder :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık