Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ödüller doğruysa Law'ın Kid'den fazla olması akla yatkın. Sonuçta ödüller sadece düşman dövüldüğü için verilmiyor. Başka faktörleri de hesap ediyorlar. Law'ın ekstradan Hasır Şapkalarla ittifakı da resmen bilindiği için fazla gelmiştir bence.

 
Dünya hükümeti Joyboy/Nika'nın varlığını laugh tale'in bulunması ve tüm sırların açığa çıkmasından daha tehlikeli buluyor. Bu luffy'nin hükmete karşı ne denli tehdit olduğunu açıklar.
Ayrıca ne kadar da aptal olduklarını göz önüne seriyor, luffy'e karşı bu zamana kadar hiçbir şey yapmadıkları için.
Hükümet Luffy'nin şuanki meyvesiyle ilgili gerçeği ilk kez IM-Sama'dan öğrenmiş olabilir.

IM, belki de Goroseilere bu görüşmede lastik özelliği gösteren Zoan türünde bir meyvenin varlığından bahsetmiş,Joy Boy/Nika ile gerçekleri açıklamış ve bu meyvenin gerçek adını şeytan meyvesi kitabında değiştirilerek Gomu Gomu no mi olarak isimlendirildiğini Goroseilere ilk defa açıklamış olabilir.

Yani Goroseiler meyvenin varlığını ilk kez IM'den duymuş,Joy Boy ile gerçekleri öğrenmiş ve IM'in talimatıyla şimdi harekete geçmiş olabilirler.

Bu durum Goroseilerin hem Gomu Gomu no mi ile olan gerçeği nereden bildiklerini ve neden eskiden değilde şimdi harekete geçtiklerini açıklar.
 
Ben diger tayfa liderlerinin, bizim tayfadakilerin ödüllerinin fazla olmasini normal karsiliyorum. Ne olackti Zoro, Law veya Kid'i ödülde gececek miydi? Hem burada asil pay her üc tayfanin da liderlerine ait..
 
Beyler size bir sorum var?

IM, sizce mangada/animede gördüğümüz silüetin ismi midir yoksa Joy Boy gibi bir ünvanı mıdır?

Bununla ilgili kafamda birşey düşünüyorum da.Düşüncelerinizi merak ediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık