Luffy'nin ödülü o kadar olmaz, ciddiyim.
Zoro vasıfsızı Sanji reyizi geçemez, şaka yapıyorum.
Zoro vasıfsızı Sanji reyizi geçemez, şaka yapıyorum.
Bahaneyi hazırlamadım gerçekten öyle.Arkadaş bu forumda iki kere iki dört gibi gerçekleri söyleyince millet niye gülücük atıyor anlamıyorum. :/ Law tek başına Dof + aileyi alamaz diyoruz bak hadi Dofu geç yine gülücük geliyor.Croco'nun ödül açıklanınca @Millennium Wizard bahaneyi hazırlamış. Donmuş ödül diyor.
Ben Luffy'nin önceki ödğlğnden bir tık fazla olur diye bekliyorum... Luffy 100- Zoro 120, luffy 300-zoro 320 gibi ama böyle gelse de şaşırmam... Zaten artık sadece Rayleigh'in ve Mihawk'ın ödüllerini merak ediyorum.Luffy 5-6 olsun da, Zoro da 2-2.5 falan olsun bari. Benim itirazım Luffy'den ziyade Zoro'nun ödülüne.
Hükumet belli bir yerden sonra ödülü kimin için arttırıyor, o da ayrı mevzu zaten.
1.390dı galiba. Marco da 1.370Kingin ödülü ne kadardı
Atıyorum Crocodile 900 milyon falan ödül olsa hakkını yemişiz der misin?Bahaneyi hazırlamadım gerçekten öyle.Arkadaş bu forumda iki kere iki dört gibi gerçekleri söyleyince millet niye gülücük atıyor anlamıyorum. :/ Law tek başına Dof + aileyi alamaz diyoruz bak hadi Dofu geç yine gülücük geliyor.
ana karaktere ne yapılabilir ki? Luffy dışındakilere ne yapmışlar ona bakarım hükümetinDünya hükümeti Joyboy/Nika'nın varlığını laugh tale'in bulunması ve tüm sırların açığa çıkmasından daha tehlikeli buluyor. Bu luffy'nin hükmete karşı ne denli tehdit olduğunu açıklar.
Ayrıca ne kadar da aptal olduklarını göz önüne seriyor, luffy'e karşı bu zamana kadar hiçbir şey yapmadıkları için.
Hiçbir şey yapmamsından ziyade denedik ama başaramadık abi demesine okeyim ben, ama onu da görmedik şu ana kadarana karaktere ne yapılabilir ki? Luffy dışındakilere ne yapmışlar ona bakarım hükümetin
Zoro fanligin obejktifliginin önüne gecmisLuffy 5-6 olsun da, Zoro da 2-2.5 falan olsun bari. Benim itirazım Luffy'den ziyade Zoro'nun ödülüne.
Hükumet belli bir yerden sonra ödülü kimin için arttırıyor, o da ayrı mevzu zaten.