Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle bir kepazelik olursa eğer cinnet geçirmeme sebep olacak şey bunun olması değil, zımpara dilliler tarafından OMG GODAAAAA AAHAHAHAHA tarzı bir gerçek kesit oyunculuğuyla neşe ve eğlenceyle karşılayıp etkilenen insanları görmem olur.
 
şu adamın saçma sapan senaryosunu neresini mantıklı buluyorsun? Buggy-sama yazmışsınız birde. Şu odanın her saçma işini beğenenleri gördükçe forumun sahibi olsam kapatırdım forumu. Adam sizle dalga geçiyor,siz bizle dalga geçiyorsunuz.
Bu sana göre saçma olabilir. Senin espri anlayışı la alakalı. Belki çok uzun yıllardır Japonya'da yaşadığım için bana komik geliyor olabilir. 10 japona sorsan 9 una Buggy olayları komik gelir. Tavırları hareketleri herşeyiyle tam bir japon trolü
 
Tamam, burada gülüp eğleniyoruz genelde ama biraz da ciddiyet: Big Mom bu zekayla yonkou olabiliyorsa, Buggy de bu güçle pekâlâ yonkou olabilir. Hiçbir sıkıntı yok benim için. Komik mi? Değil ama oyna devam.

Tüm bu yaşananlara, komple Wano Arc'a rağmen hâlâ One Piece'de mantık arayan okuyuculara da Allah sabır versin.
 
Ya mihawk ve ve wevil buggye katıldıysa bir sebepten dolayı. Mihawk ve wevil buggye katıldığına göre buggy mihawktan güçlüdür diye düşünüp adamı yonkou yapmışlardır :D ya da tayfaya katılmasa bile ittifak kurmuşlardır. Demek ki güçlü ki ittifak kurdular demişlerdir. Sonuçta eski savaş lordu buggy. Güçsüz olduğunu kimse bilmese de.
Buggy'nin Yoknko olabilmesini sağlayacak başka hiçbir şey yok. Şu ana kadar bütün karakterlere verilmiş değere yazık eder.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık